Младо момиче беше безцеремонно зарязано от съпруга си след като роди, но сега е мечта за милионерите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ранната бременност е истински тест за всяко едно момиче. Точно когато всяка дама трябва да мисли за учение и кариера, се налага да носи огромна отговорност, която тотално преобръща живота й.
Всичко става още по-трудно, когато бащата на детето й започва да се преструва, че няма нищо общо с тях. Но след всеки облак, рано или късно идва слънцето.
Сега ще ви разкажем историята на едно момиче от Сан Диего, която потвърждава тази небесна теория.
Началото
Той я целуваше всеки ден преди работа, но този път целувката беше някак различнаМое е задължението да взимам децата следобед от детската градина и често засичам този възрастен госп…Dec 16 2018vijti.com

Когато Джули е едва на 19 години се запознава с млад мъж и започват да се срещат известно време. Когато тя забременява обаче, връзката им се обърква тотално. Когато Джули ражда дъщеричката им, мъжът й просто решил да я напусне. „Не съм готов да нося такава отговорност“, заявил той и изоставил нея и детето им.
Труден период
Джули била много притеснена. Светът й буквално се сринал. Нямало опция да остави детето си, тя го обичала и искала да го отгледа, каквото й да й коства това. За да си помогне, Джули сподели историята си в „Инстаграм“ и отвори дарителска сметка на нейно име.

Неочаквано
Скоро, след като хората научават за историята й, тя започва да набира огромна популярност в социалните мрежи. Всяка нейна снимка успява да предизвика гореща обществена дискусия.
Заради стреса и трудностите в живота си, Джули отслабва драстично, а това става повод за критика от многото й последователи, които изкъсо следят живота й.
Не след дълго обаче тя успява да върне здравия си вид, включително и красивите си и съблазнителни форми.

Голям успех
След известно време заваляли предложения от модни агенции, които искали Джули да стане техен модел. Красавицата успя да подпише договор с няколко фирми и марки за бельо.
Вероятно сега човекът,
който предаде Джули и дъщеря им жестоко съжалява за действията си.
Тя обаче е щастлива, че е успяла да преодолее трудностите и да продължи живота си заедно с най-скъпото си нещо – детето си.

Сега Джули има много фенови, а много милионери се надяват да успеят да се видят с нея. Този пример с млада майка от Сан Диего показва, че няма безнадеждни ситуации и слънцето рано или късно изгрява.
Източник: jenata.blitz.bg
Кошмарът на моя живот: Майките на двете ми извънбрачни децаБеше събота сутрин – ден, в който трябваше да бъда много щастлив. Превъзбуден от очакване, стоях пре…Apr 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!