Млада жена разкри истината и назова нещата, които са в състояние да разрушат и най-здравия брак

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един на пръв поглед обикновен пост на млада разведена жена взриви интернет. Болезнените истини, които тя споделя за съвместния живот и брака, от известно време се разпространяват като вирус в мрежата.
В него младата дама споделя собствения си опит и заключенията, до които е стигнала по време на неуспешния си брак. А причината, довела до разпада на семейството й, не е изневярата! Не са и монотонното ежедневие и битовизмите, които са в състояние да убият и най-силната любов. Става дума за съвсем различни неща, с които всяка една жена се сблъсква, когато заживее с половинката си под един покрив.
По-добре е да разберете тъжната истина за неуспешните бракове от първо лице! Ето я и историята й.
Семейни неволи: Опитът на сестра ми ми показа какво е ранният детски бракВ Малави има много традиции и ритуали. Една от най-жестоките традиции е, когато момичето достигне по…Feb 13 2019vijti.com

„Битовизмите разрушиха връзката ни“. Чували ли сте тази фраза? Наскоро отново я чух от устата на един мъж, който зарязал жена си и двете си малки дечица заради млада и красива любовница.
Той упрекваше съпругата си, че вече не се грижела за себе си, че храната, която приготвяла, не била вкусна, в дома им непрекъснато било разхвърляно и мръсно, децата не спирали да крещят, а сексът бил скучен. Затова намерил и нова „любов“. Без битовизми!
„Когато една вечер преди три години отново плачех, защото повече не можех така, мъжът ми каза: „Толкова ми е писнало, че се улавям да мисля как не ми се иска да се прибирам вкъщи!“. Тогава избухнах. И назовах всички неща с истинските им имена. Не скуката и рутината разрушават брака! Ако съпругът ви не изпълнява родителските си задължения, това е предателство. Ако мъжът ви казва, че не може да изпълнява задълженията ви, това е лъжа. Ако той не проявява съчувствие, когато на вас ви е трудно, това е жестокост!

Когато чувам жена да казва, че ежедневието е убило любовта, усещам чувство на вина. Но когато чуя тази фраза от устата на мъж, усещам жестокост и безсърдечност.
Тогава го обясних на мъжа си по същия начин: когато двама приятели са заедно в един танк, воюват и оцеляват в трудни условия, на нито един от двамата няма да му е скучно. Ако всеки един от тях се старае с всички сили, това е изпитание, труд и в крайна сметка – съвместна победа. Но ако единият от двамата не спира да мрънка, че в танка му е шумно и неудобно и казва, че ще му е по-добре, ако вечерта не се налага отново да влиза в него, то това не е приятел!
Първоначално мъжът ми се засмя, но след това осъзна смисъла на думите ми. А аз стоях и гледах как се променят лицето и погледа му. И ми стана много болно.
Не монотонното ежедневие и битовизмите разрушават брака! Разрушават го лъжата, предателството и жестокостта!“
Източник: Жената блиц
След шеметни 44 години брак тя и съпругът и се разведоха. Но тя реши да се преобрази с нова прическа и гримПонякога просто зацикляме. Заседнали с проблеми, заседнали в ситуация, заседнали в брака …Причинит…Feb 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!