Майка на три деца успя да смъкне рекордните 76 килограма без диети

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Американката Мелиса МакГилври, майка на 3 деца, отслабна със 76 кг, докато пътешестваше из планините. Но това стана, след като разбра, че теглото ѝ зависи само от нея и реши да направи кардинални промени в живота си.
Жената казва, че още от детството си винаги е имала излишни килограми, но най-много напълняла, когато станала пълнолетна. На 19 години Мелиса родила първата си дъщеря, но отношенията със съпруга ѝ били сложни. Тя използва храната, за да се справи със стреса.
През следващите 20 години Мелиса родила недоносен и слаб син, след това втора дъщеря и в миналото си оставила трудните отношения с партньора си в миналото. Излишно е да казваме, че грижата за децата станала приоритетна за нея и тя години наред пренебрегвала собственото си здраве.Изхвърлете излишната сол от организма с този лесен за приготвяне сироп – помага и за отслабванеТази рецепта не е само за отслабване, но основно за пречистване на организма от най-вредното – излиш…Mar 11 2019vijti.com

Не след дълго тя тежала 171 кг и продължавала да яде висококалорична нездравословна храна всеки ден. Повратният момент дошъл в увеселителен парк. Тя се опитала да се повози заедно с децата на въртележка, но не успяла да закопчае предпазния колан около тялото си и така провалила разходката.
Гледайки реакцията на децата си, Мелиса осъзнала, че през целия си живот се е заблуждавала. Тя винаги се успокоявала, че нейното затлъстяване не притеснява никого, а всъщност се оказало точно обратното.

Жената реши да промени това. Първоначално тя започна да ходи пеш, но дори и това я затруднявало. Първият поход на Мелиса се състоял през 2014 г., когато тя била на 38 години по една равна пътека. Тя била дълга само 1 миля, но Мелиса едва докретала запъхтяна до финала. Чувствала се като пребита, краката й се подули и възпалили.
На следващия ден жената се чувствала много зле и не можела да отиде никъде, но ден по-късно тя отново покорила 1 сухопътна миля – 1,6 км и продължила разходките през ден.

Жената решила да промени това. Първоначално тя започна да ходи пеш, но дори и това я затруднявало. Първият поход на Мелиса се състоял през 2014 г., когато тя била на 38 години по една равна пътека. Тя била дълга само 1 миля, но Мелиса едва докретала запъхтяна до финала. Чувствала се като пребита, краката ѝ се подули и възпалили.

На следващия ден жената се чувствала много зле и не можела да отиде никъде, но ден по-късно тя отново покорила 1 сухопътна миля – 1,6 км и продължила разходките през ден.

Веднага щом започнала да се справя с ходенето по-лесно, Мелиса започнала да изминава по три километра през ден. А когато веднъж навъртяла 5 километра започнала да изминава тази дистанция всеки де. След 18 месеца Мелиса извървявала по 7-10 км през делничните дни и 20 км в неделя.

Тъй като Мелиса работи като шофьор на Uber, тя има достатъчно гъвкав график, за да практикува този спорт всекидневно и да обръща внимание на децата си.

Освен ходенето Мелиса направила и ревизия на диетата си, свързана с по-активния начин на живот. Тя не изключила от менюто си определени групи храни, но се старае всичко каквото яде да е здравословно като постно месо, зеленчуци и пълнозърнести храни.

През деня тя обикновено яде по следния начин:

Закуска: бъркани яйца от половин чаша белтъци с гъби и спанак.

Втора закуска: ядки или протеинов шейк.

Обяд: 120 грама риба и сладки картофи.

Ранна вечеря: пиле или пуйка с каша от киноа или фаро.

Късна вечеря: бисквити с фъстъчено масло.Добрин Векилов – Дони приложи японски метод за отслабване и свали цели 28 килограмаДобрин Векилов – Дони, от години се увлича по Изтока. Животът му особено в последните години е едно …Feb 20 2019vijti.com

Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!