Майка ми го използва, за да свали температурата, докато не й показах какво става, когато го сложа в шампоана си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Парацетамолът е добре известен лечебен препарат, с който атакуваме успешно главоболието и настинките. Но ето – главата вече не ви боли – 2 хапчета от блистера са се оказали достатъчни, за да ви решат проблема.
Какво да правите останалите хапчета? Да чакате нов пристъп на главоболие или…
Сега ще ви разкрием какви други ползи може да имате от парацетамола.
Имате акне или раздразнена кожа? Тогава стривате на прах 5 таблетки парацетамол, смесвате ги със 150 мл топла вода и с получената кашообразна смес намазвате възпалените места.
Ако косата ви е рядка: С тези три съставки, добавени в шампоана, ще се радвате на гъста и блестяща гриваКосата ви е тънка и рядка? Да, това е проблем, който би ви стресирал в значителна степен, тъй като р…Jan 21 2019vijti.com

ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ СЕ НАБЛЮДАВА ОЩЕ СЛЕД 2 – 3 ПРОЦЕДУРИ.
А 3 стрити таблетки, добавени към вашия шампоан, след втриване с кръгови движения в скалпа, предотвратяват появата на пърхот и снижават рязко чупливостта на косата ви!
Учудващо, парацетамолът може да ви избави лесно от неприятните потни петна по дрехите ви: правите си пастообразна смес с 2 смилани таблетки, която нанасяте върху петната и изпирате дрехата по обичайния начин – от петната не остава и помен!
Парацетиленът се оказва от значение и за живота на растенията, с които сте украсили дома си.

Причината е, че това вещество инициира производството на етилен – ненаситеният въглеводород,
който е растителен хормон,
стимулиращ растежа на растенията и унищожаващ вредните бактерии по тях.
Затова, стривате 3 – 4 таблетки парацетамол и ги разтваряте в пълна с вода спрей-бутилка,
след което пръскате растенията
и се радвате дълго на тяхната свежест и красота.

Грижа за дрехите
Следите от пот върху светлите дрехи са най-неприятните и често срещани петна . Но те не представляват проблем, ако вкъщи имате „Парацетамол“. Смелете 2 таблетки и добавете няколко капки топла вода за получаване на пастообразна смес. Нанесете я върху петното и изперете по познатия начин. Перфектна чистота е гарантирана.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Стринка ме посъветва да сложа малко сода за хляб в шампоана си и познайте какво се случиСода бикарбонат е сред най-използваните съставки в кухнята, но от дълги години се ползва и като сред…Dec 25 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!