Къде изчезна пияната водеща София Джамджиева? (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дъщерята на Албена Чакърова – София Джамджиева, която се изявяваше като водеща във Фен ТВ, от два месеца не се е появявала на екран и в гилдията упорито се носи мълвата, че е тихомълком натирена от работа.

Докато беше лице на предаването, София пускаше основно чалга и народна музика, както и отговаряше на фенове, отправящи поздрави в ефира на музикалната телевизия.

Мира Добрева обезобразена (Снимка)Суетната телевизионна водеща Мира Добрева стресна последователите си онлайн, като се показа обинтова…Apr 20 2021vijti.com

София е дъщеря на актрисата Албена Чакърова и режисьора Емил Джамджиев. Самата София завършва НАТФИЗ в класа на Ивайло Христов. Участвала е в предаванията „Kaто две капки вода“ и „Пееш или лъжеш“.

София обаче предизвика същински фурор на Нова година, когато се появи пияна, за да води празничното издание на предаването по ФЕН ТВ.

Нейните кадри и видеа бързо обиколиха мрежата и я направиха медийна звезда.

За паметното си участие тогава обаче тя се оправда, че това е било роля и тя всъщност не е била пияна, а го е „играла“ такава заради празника.

Пълна излагация: Водеща се появи мъртво пияна в ефир- ВИДЕОВодеща от кабеларката за попфолк „Фен ТВ“ София Джамджиева стана тотален хит в социалните мрежи, сле…Jan 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!