Мира Добрева обезобразена (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Суетната телевизионна водеща Мира Добрева стресна последователите си онлайн, като се показа обинтована. Тв звездата пусна своя снимка, на която лежи с подуто лице, омотано в бинт. Първоначално приятелите ѝ помислили, че е станала жертва на побой или е претърпяла битов инцидент.

После се появиха и теории, че се е подложила на пластична операция, след която е получила тежки отоци. Впоследствие обаче Мира разкри подробности около плашещата си визия. Оказа се, че журналистката е преминала през интервенция за премахване на мъдрец.

Ексводещата на „Огледала“ остави три дечица, приятели скърбят за неяБившата ководеща на модното предаване „Огледала“ Гергана Гочева почина едва на 38 г. Тъжната вест съ…Jan 5 2021vijti.com

След като ужасяваща болка я измъчвала, водещата се обърнала към професионалист. Тя обаче не била подготвена за последиците. От жестокия оток я спасили торбичките с лед, които поставяла върху лицето си. Иначе нямало да може да излезе в ефира на БНТ, където зрителите са свикнали да я виждат винаги стилна и цъфтяща.

В социалните мрежи Мира даде заявка, че след като показва най-хубавите си моменти, ще представя пред феновете си и недотам красивите такива, тъй като държи аудиторията ѝ да знае, че е нормален човек и нищо човешко не ѝ е чуждо.

Пълна излагация: Водеща се появи мъртво пияна в ефир- ВИДЕОВодеща от кабеларката за попфолк „Фен ТВ“ София Джамджиева стана тотален хит в социалните мрежи, сле…Jan 2 2021vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!