Ковчег и монахини между шезлонгите втрещиха Слънчев бряг (СНИМКИ+ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ковчег на плажа стресна почиващите в Слънчев бряг. Принципно това трябваше да е забавна програма в един от актуалните плажни клубове, който прави нетрадиционни пърформанси, подобие на най- атрактивните плажове в Сен Тропе и Миконос.

Слънчев бряг се тресе след фалита на „Томас кук“, дължат 100 млн. леваБанкрутиралата компания от години налагала практиката да плаща два месеца след напускането на турист…Sep 25 2019vijti.com

У нас обаче програмата не бе добре измислена и вместо свежо настроение и купон, предизвика реакция от негативни коментари на ядосани посетители.

Няколко човека от персонала на заведението се бяха облекли в расо и носеха черен ковчег, а един мъж ги предвождаше с кръст от който стърчаха фойерверки. Картинката допълваха разкрепостени монахини по бельо с бутилки скъпо шампанско в ръце. По някое време ковчега се отвори и отвътре изкочи танцьорка, облечена в дрехи наподобяващи булчински. Клипове от втрещяващата програма моментално плъзнаха из социалните мрежи и хората направо побесняха от гаврата с монахините, както и с ковчега.

„Еми… счупихте тъпомера, титани на мисълта! Друго си е на ВИП-а… то пърформанс, то ковчег, то шампанско… Дъно!“ и „Това е меко казано малоумно…вие сериозно ли?“, бяха само част от острите коментари.

Източник: Монитор

64 лева за 2 чадъра и 4 шезлонга! Слънчев бряг, днес! Това ли ни чака? СНИМКА64 лева да 2 чадъра и 4 шезлонга са платили днес  Гергана и компанията й! Снимка от бележката, издад…Jun 6 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!