Как да стопираме вируса в зародиш само с кърпа със сол- препоръчано от руски лекар

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Началото на студения сезон вече се усеща. Това означава, че борбата с грипа и други сезонни заболявания отново става трудна.

Трябва да сте готови да запазите ефективен начин за бързо излекуване, така че болестта да не ни събаря със седмици.

 
Всеки знае, че прекомерният прием на сол може да навреди на вашето здраве. Но използването на физиологичен разтвор за лечение е това, от което се нуждаете! Дори съветският лекар И. И. Щеглов знае как да излекува грипа за няколко дни с помощта на продукт, който има във всяка кухня. Отначало не вярвах, но баба ми каза, че в детството ми този метод помагаше всеки път. Казвам ти!

Борба с грипа по предписание на д -р Щеглов

При главоболие или хрема трябва да се наложи превръзка на тила и челото. След 1,5 часа няма да има следа от симптоми. Ако главоболието е силно, нанесете превръзка за една нощ.

При първите симптоми на грип започнете да се „обличате“ с физиологичен разтвор. Ако сте пропуснали времето, ще трябва да превържете и гърба си. Това изисква два слоя мокри кърпи и един слой сухи кърпи. Превръзките трябва да се оставят за една нощ. Общо ще ви трябват около 4-5 процедури, за да излекувате тялото на грипа.

Приготвяне и използване на физиологичен разтвор

Разтворете 3 супени лъжици сол в 1 литър чиста преварена вода.

Потопете кърпа в приготвения разтвор за минута. Изстискайте леко.

 След като прикрепите превръзката към болното място, прикрепете я и не забравяйте да поставите парче естествена вълна отгоре. Агнешката е най -добрия вариант.

Свалете солената превръзка сутрин и повторете процедурата вечер.

 Как да използвате превръзка с физиологичен разтвор

Солевият разтвор не трябва да бъде във висока концентрация. 10% сол ще бъде достатъчно. Всичко е наред, ако концентрацията е по -малка. Факт е, че разтвор с висока концентрация на сол може да причини разрушаване на капилярите.

Внимателно изберете материала за превръзката. Тя трябва да е естествена, дишаща. Най -добре е да използвате дишащи парчета памук или лен.  Марлята трябва да се сгъва 8 пъти, памучната и ленена тъкан – само 4 пъти.

Разбира се, превръзката важи само за областта, където сте я нанесли.

Не бързайте. Може да отнеме седмица, за да видите ефекта от солевия разтвор.

 Превръзката не трябва да е много суха или мокра по време на нанасяне. Изстискайте тъканта по средата. Освен това разтворът трябва да е доста горещ. Прикрепете превръзката с лепяща лента или превръзка.

Ето един прост, но невероятно ефективен метод за борба с грипа . Веднага щом почувствате първите симптоми на дискомфорт, побързайте да го приложите. Не позволявайте на болестта да се разпространи и да ви направи заложник на леглото и лекарствата . Бъдете здрави!

Семейство преживя истински кошмар на морето, след като детето пипна вирус!Читателка на Burgas24.bg се свърза с медията ни, за да изрази възмущението си от отношението на меди…Sep 8 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!