Имах само половинка кайма, 2 яйца, малко кашкавал и няколко картофа, ако знаете каква вкусотия спретнах за вечеря

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази Нова година реших да не готвя много. Предпочитам да работя не върху количеството, а върху качеството на ястията . Внимателно избрах какво ще украси масата ми. Вместо баналните котлети, които готвя от година на година, реших да направя нещо съвсем различно и нетипично . Съставките са почти еднакви, но презентацията е по-ефективна.

Половинка кайма, 3 яйца, малко кашкавалче и рулото Стефани бе готово, е как да не си направиш тази вкусотийка Помните ли любимото руло Стефани от детските ви години. Кой не го обича? Но само като се сетите ко…Dec 2 2020vijti.com

За готвене можете да използвате всякаква кайма. Предпочитам смес от телешко и свинско месо. За тези, които следват фигурата, препоръчвам продукт от пилешко или пуешко месо. Между другото, кашкавалът може да бъде заместен с моцарела, за да стане вкусът на каймата още по-наситен.

Съставки

Свинска кайма 500 гр

Картофи 3 бр.

Лук 1 глава

Яйце 2 бр.

кашкавал 200 гр

Магданоз на вкус

Сол на вкус

Черен пипер (смлян) на вкус

Босилек на вкус

Подготовка

Накълцайте лука, настържете и изстискайте картофите от излишната течност. Комбинирайте тези съставки с каймата, добавете сол, черен пипер и босилек, разбийте яйцата и разбъркайте добре.


Настържете кашкавалът на едро ренде и нарежете магданоза.


Поставете каймата равномерно върху пергамента, след това кашкавала и подправките. Разточете внимателно и завийте във фолио.


Печете месния деликатес за 1 час във фурна, загрята до 180 ° C.

Вкусът както на горещо, така и на студено руло от кайма е страхотен! Преди сервиране нарежете лакомството на порции и гарнирайте по желание. Съгласете се, рулото изглежда много по-празнично и официално от обикновените котлети.

Инфлуенсърка с тотална излагация в “Черешката на тортата”: Месото е от кайма, подправена с кАмион ВИДЕОБлондинката, неизвестна за голяма част от населението у нас, доста преиграваше, за да привлече внима…Dec 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!