Изневярата запали наново искрата в брака ми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди три месеца най-неочаквано на сватбата на моя приятелка, срещнах бившия си годеник Дани. И двамата бяхме очаровани да се видим отново и цяла вечер не се разделихме. Дани не спираше да ми прави комплименти, твърдейки, че с времето съм станала още по-красива. Няма да скрия колко приятно ми стана от думите му. Няколко дни по-късно бившият ми звънна по мобилния и ме покани на кафе. Приех поканата му, без да предполагам, че само след броени часове като обезумели ще правим секс в хотелска стая. Докато се любехме, Дани непрекъснато казваше колко много съм му липсвала. Когато се прибрах у дома, еуфорията стихна и на нейно място се настани вината. Мисълта, че предадох съпруга си, ме караше да се разкъсвам от болка. Още същата нощ му признах истината. Предпочетох да се изправя пред проблема, отколкото цял живот да живея с угризения на съвестта.
Благодарна съм на съпруга ми, че ми изневери: Ако не се беше случило това, никога нямаше да открия истинската любовСега, припомняйки си миналото, ми се струва, че е било кошмар, от който още не знам как съм оцеляла.…Jun 29 2019vijti.com

Валери беше съсипан. Той не разбираше защо му изневерих, тъй като между нас винаги е имало сексуална химия. Искрено се разкаях и обещах на съпруга си, че никога повече няма да погледна друг мъж. За да преодолеем кризата, с Валери се обърнахме към семеен терапевт. По време на терапията споделих колко добре ме е накарал да се почувствам Дани. Осъзнах, че подсъзнателно съм смятала, че партньорът ми ме приема за даденост и именно затова му изневерих – за да привлека тъй жадуваното внимание. За щастие Валери никога не спомена думата развод. Напротив, той ме попита дали все още го обичам и искам ли да подновим брачните си обети. И на двата въпроса отговорих „да“. Оттук насетне със съпруга ми решихме да заздравим брака си. Прекъснах всякакви контакти с Дани, като предварително му обясних, че онзи следобед в хотелската стая, се оказа голяма грешка.

Бившият ми приятел не е от мъжете, които обичат да развалят чужди бракове, затова доброволно се оттегли от живота ми. Днес с мъжа ми отделяме няколко нощи в седмицата и открито си говорим кой какви предпочитания има в секса. Лично аз полагам усилия, за да си върна доверието му. Например, позволявам му да проверява текстовите ми съобщения, за да е сигурен, че вече не се виждам с Дани. Също така му казвам къде отивам, а ако съм навън с приятелките си, му изпращам смс-и, в които пиша колко много го обичам. От своя страна Валери е станал по-романтичен. Прави ми повече комплименти, ухажва ме и редовно ми подготвя сантиментални изненади. Любовта ни се възроди от пепелта. Съпругът ми обеща, че ще се промени и спази думата си.
Източник: Лична драма
Успях да задържа съпруга си у дома, но всеки ден се измъчвам от съмнения, че тайно продължава да се среща с другатаСъс съпруга ми Вальо сме женени от 30 години. Животът ни мина като на всички други двойки: построихм…Jul 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!