Благодарна съм на съпруга ми, че ми изневери: Ако не се беше случило това, никога нямаше да открия истинската любов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сега, припомняйки си миналото, ми се струва, че е било кошмар, от който още не знам как съм оцеляла… Всичко си ми беше наред: тих семеен живот, нормална работа, домашни задължения, грижа за детето и съпруга ми. Казано накратко: нищо не предвещаваше неприятностите, които нахлуха с гръм и трясък. Но един ден, прибирайки по-рано от работа, със собствените си очи видях мъжа си с друга жена у дома.
В онзи момент си помислих, че животът ми е свършил, но заради малкия си син събрах сили и продължих напред. В края на краищата детето нямаше вина, че баща му постъпи толкова подло с нас. Мнозина прощават изневярата и продължават да живеят заедно в името на детето, но аз не успях. Това предателство напълно промени отношението ми към съпруга ми.
Благодаря ти, Господи: Единственото, което ми дава сили да продължа напред, е бащината ми любовОсъзнаеш ли, че не си единствен в сърцето на любимата, животът ти губи смисъл. Никой и нищо не може …Jun 23 2019vijti.com

Винаги съм го подкрепяла, помагах му във всичко и не очаквах да ми забие нож в гърба. Намразих го. За щастие апартаментът беше наследство от покойната ми баба и след случилото се, изритах неверника на улицата.
Година по-късно рискувах и отворих собствено кафене. Страхувах се, че мога да се проваля, но добрият късмет закриляше начинанието ми. Първоначално нямах големи доходи, ала с времето кафенето ми се затвърди като „уютно и евтино“, и посещаемостта се увеличи. Днес бизнесът ми се разрасна дотолкова, че ме наемат за сватби и кръщенета. И ако преди се обличах простичко, никога не носех поли и рокли (съпругът ми беше против), след развода обнових гардероба си. Спокойно обличах красиви рокли и от възхитените погледи на мъжете, се чувствах истински красива жена.

Един ден случайно забелязах позната физиономия да пие кафе в дъното на заведението. Загледах се и за огромна изненада разпознах Евгени – моята младежка любов. Приближих се към него и го поздравих. Заговорихме се и от дума на дума той ми разказа, че е напуснал града, когато е разбрал, че ще се омъжвам за друг. Признанието му истински ме шокира. На следващия ден отново се видяхме, но този път го запознах със сина си. Двамата бързо намериха общ език и скоро се сприятелиха. За мен беше истинско удоволствие да ги наблюдавам как се забавляват. Изминаха три години, откакто с Евгени се оженихме. Съпругът ми ми помага в бизнеса и заедно отворихме още едно заведение. Синът ми го нарича „татко“, и го обича повече от родния си баща. Щастлива съм! Благодаря на Бог, че ми изпрати онова страшно изпитание. Ако не беше изневярата на бившия ми съпруг, никога нямаше да открия истинската любов. Вярвах, че след измяната животът ми е свършил, а се оказа, че краят е едва началото.
Източник: Лична драма
Любовта не е само за младите: 66-годишна търновка откри голямата си любов в ИталияЯНКА НЕДЯЛКОВА РАЗБИВА НА ПУХ И ПРАХ КЛИШЕТО, ЧЕ ЛЮБОВТА Е САМО ЗА МЛАДИТЕ. 66-ГОДИШНАТА ТЪРНОВКА ОТ…Jun 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!