Измийте веднъж прозорците си с това и цяла година няма да се занимавате с тях

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Традиционно измиването на прозорци в апартамент отнема огромно количество ценно време. Преценете сами: трябва да намерите кофа с вода, да добавите препарат, да обработите прозореца от двете страни и да не паднете, оставяте водата да се отцеди, обработвате стъклото с чист сух парцал или вестник. И плачете по време на вечерния дъжд, защото на сутринта няма и да има помен от вашите усилия.

Смятаме, че е време да прекъснем този порочен кръг и да въведем нещо ново в процеса на измиване. Нещо, което ще помогне на стъклата да останат чисти и красиви за дълго време. Интересно? След това продължете да четете и ще разберете рецептата за нашето чудотворно творение, което ще ви спести доста време.

Използвате ли почистващи препарати с аромат на лимон: Внимание, това може да бъде много опасноЕкспертите от Университета в Торонто и Университета Бъкнел, Пенсилвания, са установили че при взаимо…Oct 4 2019vijti.com

ИЗМИВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ В АПАРТАМЕНТ
Измиването на прозорци е трудно

И така, кои са 3 -те най -чести причини, поради които почистването на прозорци се извършват толкова рядко:

Това е монотонна работа . Съгласете се, докато миете всички прозорци, дори и в едностаен апартамент, по-голямата част от деня ще прелети, но твърде забележимо.

Работа с височина . Ако живеете на 9-16-ия етаж или дори по-високо, измиването на прозорци се превръща в истинска битка за оцеляване. Хората със страх от височини сега ще ни разберат. Тестът все още е нещо.
И, разбира се, безсмислието на случващото се . Най-красивите и фантастично прозрачни прозорци ще бъдат развалени само от един петминутен дъжд или няколко птици, които са дошли от нищото. И това е най -тъжното.

Трудно, но необходим

В повечето случаи хората се опитват да почистват прозорците си поне 2 пъти годишно.

В началото на лятото и края на есента. В този режим стъклото някак ще изглежда чисто и ако имате късмет, дъждът няма да се разлее по рамката. Те със сигурност няма да изглеждат перфектно. Но такъв е техният дял.

Накратко, ако можете да се научите да миете прозорците по -често и дори да не обръщате внимание на височината (здравей на късметлиите с частни къщи или апартамент на приземния етаж), тогава все още няма измъкване от усещането, че работата ви ще бъде отмита от дъжда.

Но сега нашата редакция наскоро разбрах рецепта за много добър продукт, която ще ви помогне да поддържате чисти прозорците . Опитахме го и вече месец прозорците в офиса блестят като нови! Е, как може да не споделиш толкова добри новини с любимия си читател? Като цяло, читателю, вземи химикалка и я запиши !

КАКВО ТИ Е НЕОБХОДИМО

1 капачка от най -простия омекотител за тъкани
0,5 супени лъжици топла преварена вода
1 супена лъжица глицерин
удобен пластмасов контейнер
четки

Изсипете капачката с омекотител в малък пластмасов съд и разбъркайте добре с вода.
След това добавете глицеринът към тази смес. Той е жилав, така че трябва да го разбъркате особено старателно.

Оставете разтвора да престои поне 15 минути. След това ще бъде готов.
Сега просто поставете няколко капки от разтвора върху четката и активно измийте прозореца с нея от едната страна. Сега в продажба има магнитни четки, които мият прозорци едновременно от двете страни. Не можем да кажем нищо за тях, не сме опитали, по старомоден начин със сигурност няма да сгрешите. Използвайте четките си, за да разтриете бързо разтвора по цялото стъкло, за да предотвратите изсъхването му. Готово.

Не е нужно да правите нищо друго. Тънкият слой, който сложите върху прозореца, ще остане. Глицеринът и омекотителя ще работят добре. След това целият прах от въздуха или дъжда просто няма да залепне по стъклото. И прозорците ще останат свежи и чисти за дълго, дълго време. Казват, че инструментът работи цяла година.

Радваме се, че винаги можем да ви помогнем в домакинските задължения с някои съвети . Чудесно е да направим живота малко по -лесен за хората. И ако се интересувате от тази тема и обичате всякакви „лайфхакове“ – каним ви на нашия уебсайт, там ще намерите още много полезни съвети за всичко по света. Присъединете се към нас!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!