Белоснежна чистота на тоалетната чиния без много усилия и без скъпи препарати, а с каквото разполагате у дома

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всяка добра домакиня се грижи, че апартаментът винаги е чист и удобен. И повечето проблеми в това отношение възникват с тоалетната и банята, защото там трябва постоянно да поддържате чистотата.
Олга Папсуева, като опитна домакиня, е добре запозната с това и освен това има няколко ефективни начина да се справи с всяко замърсяване.
И днес ще ви покажем как да почистите тоалетната с помощта на домашни средства.
Как да почистим тоалетната най-добре
Няма по-лесен начин за почистване на матрака от този: Получавате чисто нов матрак само с 3 лесни стъпкиНадали ще откриете по-лесен начин за почистване на матрака от този невероятен метод! В дом, в който …Jul 1 2019vijti.com

Някой ще каже, защо да измисляме топлата вода, ако вече са измислени почистващи препарати. Да, има такива средства и те дори са много ефективни, но, първо, това е химия, контактът с която едва ли е полезен за хората.
Да, и защо да купувате почистващ продукт, ако поне го имате под ръка? Олга Папсуева смята, че няма такава нужда и предлага да се използват импровизирани средства за почистване на тоалетната . Всичко, от което се нуждаете, са 2 опаковки лимонена киселина, топла вода, сода за хляб и четка или кърпа.
Вземете лимонена киселина и я разредете в малко топла вода. Изсипете течност в бутилка със спрей и разклатете добре. Сега го напръскайте по повърхността на тоалетната, като обърнете особено внимание на най-замърсените зони. Оставете за 10-15 минути.
Сега сложете ръкавиците и преминете върху повърхността с четка или гъба, като премахнете цялата мръсотия.

За да направи тоалетната снежнобяла и да фиксира резултата от почистване, Олга препоръчва добавяне на сода за хляб. Изсипете директно в тоалетната, содата се активира и започва да се пени. Обработете цялата тази повърхност с тази пяна.
Сега изцедете тоалетната няколко пъти и след това избършете останалата повърхност с влажна, чиста гъба. Сега тоалетната свети чиста! Този цялостен инструмент ще ви помогне да се отървете от всякакво замърсяване, дори старо.
Папсуева също изпробва метода за почистване на тоалетната с оцет. За едновременно почистване на резервоара и тоалетната има още едно лекарство. Необходимо е да излеете половин бутилка обикновен трапезен оцет в тоалетната чиния и да оставите няколко часа. След това отмийте няколко пъти.

Така можете да се отървете от мръсотията вътре в резервоара.
Вижте колко е лесно.
Инструментите са много прости и освен това няма суетене с тях. Вече сме тествали този метод, той наистина работи. Какво мислите?
Източник: За Жената
С този трик фурната ще заблести като нова: Лесно почистване само с едно движениеНе обичате да миете фурната? Не сте единствени! Особено трудно се почистват изсъхналите мазни петна.…Jun 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!