Известен лечител и ясновидец предвижда да се случи нещо в България, което се чака от години

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известният лечител и ясновидец от Горна Оряховица Георги Петков е популярен в цялата страна със способността си да получава сведения за предстоящи събития у нас, като посещава различни свети места в България. Той има и удивителната способност по време на молитвите си да произнася цели пасажи на 12 различни езика, повечето от които вече са мъртви. Най-фрапантният случай е, когато Георги Петков казал думи на арамейски език, който се счита за езика на мъртвите. На език от арамейската група е проповядвал и самият Исус Христос. Георги Петков е получил много интересно и важно послание за бъдещето на България. Това е станало, когато по указания свише той е отишъл с обреден хляб и червено вино в местността Градище край Малко Търново.Читателка изригна: Пълно падение за България. Унгария и България са две несравними вселени. Как можахме да се докарахме дотук?Пълно падение е България! Току-що се върнах от Будапеща. Няма чужди вериги. Няма молове. Има унгарск…Oct 5 2018vijti.com

Той отишъл пред гробницата на богинята Бастет, която според египетската митология е покровител на плодородието, празниците и радостта. Когато разчупва на 4 обредния хляб и излива виното, образът на Бастет се явява на мястото. Посланието, което Георги Петков получава е, че през 2017 – 2018 година в България ще има пълен обрат и страната ще изживее икономически, политически и духовен подем. В неговата основа ще бъдат жена, в която се е вселил духът на Мария Магдалена и 37-годишен мъж, който носи духа на Давид.

Себе си нарича „маша на Господ” и твърди, че без вяра нищо не става. Като 5-6-годишен претърпял лек инцидент и си ударил главата. Но способностите му се отключили, когато за първи път посетил Кръстова гора. От тогава всяка година пътува до няколко енергийни места в страната, като събира свои последователи за пътешествията. Документира всеки случай на излекувани хора, а те са стотици.

„Помагам само на тези, които идват с вяра. Господ по принцип казва, че няма неизлечими болести. Не мога да помогна само на кармично обременени хора. Но все пак и за някои от тях се намира изход”, признава лечителя Георги Петков.

Спазва и друга божия заръка-да не слага цена на дарбата си.
Лекува, като пее мантри и молитви на 12 старинни арамейски езика. За да се очисти човек, трябва да посети народния лечител три пъти. Всеки сеанс трае 20 минути, през което Жоро лекува с енергията на ръцете си. Силното биополе на Георги Петков помага за очистване на хората от всички болести.Французойка живееща в България: У нас хора с 5 езика не работят в кол центровеФранцузойката Мари Пиетжак, която живее от 4 години в България, е по-популярна с англоезичния си бло…Sep 19 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!