За любовта няма прегради: търновец се ожени два пъти за белгийка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

34-годишният Тихомир Илиев от Велико Търново преживя история, достойна за сценарий на сериал. Боляринът открива любовта в лицето на белгийка, стават семейство, но след това настъпват неразбирателства и скандали. Разделят се, но съдбата му изпраща изпитание, което преодолява благодарение на бившата му в онзи момент съпруга. Трудностите им помогнали да преосмислят връзката си и само преди няколко месеца отново минали под венчилото.
Тихомир е завършил техникума по електроника във Велико Търново, а след това намира препитание в частния сектор.Любимият комик на цяла България Любо Нейков стяга сватбаЛюбо Нейков е посрещнал зет у дома, научи „Ретро“. Осиновената дъщеря на комика, която е негова плем…Jan 3 2019vijti.com

На 26 години започва работа в местен филиал на международна телекомуникационна компания у нас, бързо успява да се издигне по йерархичната стълбица и получава предложение за по-висок пост, но в седалището на фирмата в Брюксел. Преди 7 години емигрира в Белгия и на работното място се запознава с Марион. Между тях веднага пламва привличане и през 2014 година се женят и взимат къща на изплащане. Съвместният живот се оказал труден и битовизмите изместват романтиката. Честите скандали в къщи се пренасяли в общия офис във фирмата и след като издържали само една година, през лятото на 2015 Марион подала молба за развод.

Неприятностите обаче продължили при подялбата на имуществото и в крайна сметка банката взима общия им дом, белгийката се върнала да живее при родителите си, а нашенецът наел квартира. Тогава били сигурни, че всеки от тях ще продължи по свой собствен път, но Тихомир започва да получава силни болки в гърба, които довели до временна парализа. Наложило се да спре работа за известно време, през което да се лекува. Бившата съпруга не останала безразлична към страданията му и започнала да го посещава често. Била до него във възстановителния период след извършената операция. Около 2 години било необходимо, за да се върне Тихомир към нормалния ритъм на живот, като през това време работел на половин работен ден от вкъщи.

Семейството му във Велико Търново настоявало той да се върне обратно в родното място, за да се грижат за него, но той отказал. Изглежда преживяното помогнало на двамата да нагодят характерите си, защото пожелали отново да се врекат във вечна вярност.

„На рождения ден на Марион Тихомир пада на колене с пръстен и предложение за втори път да се оженят. През май беше сватбата в Белгия. Аз, баща му и брат му пътувахме дотам, за да сме част от щастливото събитие, защото на първата сватба не можахме да присъстваме“, разказа майка му Стефка. Тя с нетърпение очаква момента, в който ще посрещне снаха си в старата столица, макар да говорят различни езици. По нейни думи това ще се случи в края на лятото, когато двамата планират да посетят родния му град.С парите, събрани от сватбата им, тези млади хора направиха страхотен жестАлександрина и Петър Андрееви от Велико Търново започнаха семейния си живот с благороден жест. Те да…Dec 26 2018vijti.com

Галина ГЕОРГИЕВА

Източник: Борба

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!