Защо да духате сол през прозореца от днес до 11 април

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вероятно всеки от нас в живота си е имал черен момент когато всичко върви андолу. Когато всичко изгуби контрол и отношенията с близките не вървят добре, вие искате да прекъснете този порочен кръг възможно най-скоро. Но често няма логично обяснение за подобни неуспехи. Струва ви се, че целият свят е срещу вас, време е да направите този ритуал със сол .

Що се отнася до мен, защитният ритуал със сол изобщо не е свързан със суеверие . Парапсихологът и специалист по руни Стела Бърд ме запозна с техниката. Тя проповядва позитивно мислене, което стимулира притока на положителна енергия в живота ни. Днес ще ви разкажа за една конкретна практика.

Солта е свещен предмет, придобил популярност сред нашия народ преди много векове.

Славяните го използвали, за да прочистят къщата си от негативна енергия . Парапсихологът също препоръчва използването на сол за извършване на защитен ритуал.

Стела Бърд твърди, че този ритуал се извършва най-добре, когато Луната е във фаза на затихване. Най-близките дати са от 4 до 11 април . Ако имате напрегнато емоционално състояние, не пропускайте момента!

Какво е необходимо за провеждане на защитен ритуал

Защитният ритуал със сол се извършва рано сутрин. За да направите това, вземете шепа прозрачни кристали в лявата си ръка в някой от зададените дни. С нея отидете до прозореца и кажете следните думи:

„Казвам се ___, моля светлинните сили за защита на себе си и къщата си. Раздухвам всички притеснения и се освобождавам от страховете. Призовавам просперитет, спокойствие и благословии за живота ми! Аз съм магнит за щастие. Нека помощ дойде отгоре за мен! Нека казаното да се сбъдне! „

Думите могат да се произнасят както силно, така и шепнешком. Както пожелаете. Много по-важно е в същото време да се обърнете съзнателно към вашите елементи и пазители, разчитайки на тяхната защита. След като произнесете думите, издухайте солта от дланта на ръката си.

В същия ден, преди лягане, превъртете сутринта в паметта си. Помислете какво ще получите, как ще се чувствате, когато желанието е изпълнено. Например как ще се разхождате с приятел в парка, когато се възстановите.

Стела Бърд разказва повече за духовната практика, насочена към притока на положителна енергия на страницата си в Instagram.

Изпълнявам защитен ритуал със сол, когато състоянието ми е близо до отчаяние. Мнозина ще кажат, че това прилича на практиката на самохипноза. Но на кого му пука какво е името на ритуала, ако наистина работи. Съветвам ви да използвате този езотеричен инструмент, за да подобрите живота си!

Защо всички започнаха да солят пред вратата и прага сиГледам съседката соли пред прага на вратата си, като разбрах защо, да видиш ти как взех веднага и аз…Mar 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!