Животът на 4 зодии се преобръща през септември според Павел Глоба

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Известният астролог Павел Глоба вече е готов с хороскопа си за септември. Според експерта животът на представителите на 4 знака ще се преобърне тотално през първият есенен месец у нас. Промените в живота на някои зодии ще са за добро все пак, обещава експертът в четенето на звездите и планетите. 

Според него за някои зодии ще се види огромен успех в работен план, разширяване на бизнеса и увеличение на заплатата. Това ще доведе до финансов просперитет.

Най-важното обаче според него е какви контакти ще направим през септември, те могат да се окажат много ключови за бъдещето ни.

Внимавайте много с тези зодии! Ядосате ли ги – става страшноВ живота може да се случи всичко. За съжаление, конфликтните ситуации не са изключение. Дори хора, …Jul 18 2021vijti.com


Харизмата ще се превърна в пръв помощник на Овена при постигането на целите му. Септември ще донесе удовлетворение на представителите на този знак във всички области на живота. 

Скорпионите трябва да поемат инициатива, да се покажат. Това ще даде плод и те ще получат заслужена награда. Малък раздор в семейството ще бъде лесно преодолян.

Стрелците ще имат романтични приключения и страхотни предложения за работа. Ще създадат чудесни и полезни връзки.

 През септември Козирозите ще бъдат в период на финансов успех, паричните инвестиции ще донесат допълнителен доход. Покупката на недвижими имоти ще бъде много успешна, обещава Глоба. /jenata.blitz.bg

Зодиите, с които и Ванга се е страхувала да общува заради скритите им сили: Макар при нея да са се стичали хора от цяла България, че и извън пределите ѝ, Баба Ванга се е страх…May 20 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!