Жестовете и мимиките постоянно ни издават: Какво говори за вас начинът, по който свивате юмрук

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има добре обосновани теории, че жестовете и мимиките показват много черти от нашия характер и така можем да бъдем типизирани като личности. В случая, на картинката са показани три различни начини на свиване на юмрук.
А как правите Вие това?
Отговорете си и прочете повечко за вас!
При най-левия вариант юмрук (№1) – Вие сте спокойни, доверчиви и добродушни, което не винаги е от полза за Вас! Не обичате разправиите и се стремите да сте надалеч от клюките.
Последни изследвания разкриха нещо много любопитно за близнаците какво правят в коремчето на мама преди ражданеУчени от Университета в Падуа, Италия са окрили, че близнаците, а и всички други бебета се стремят к…Nov 16 2018vijti.com

Заобиколени сте с немного, но верни приятели, които разчитат на вас – винаги сте „на линия“ да им подадете ръка! За съжаление сте силно раними и твърде чувствителни! Спокойният ви характер предразполага хората да ви обичат и да общуват с вас с охота!
Ако свивате юмрук, както е показано на средната картинка (№2), то значи сте родени за лидер!
Проявявате необичайна сила и желязна воля – винаги се стремите да държите нещата под контрол, но е изключено да позволявате да ви контролират, а още по-малко – да ви манипулират!

Родени сте за ръководител на много хора! Не се нуждаете от помощ, за да решавате сложни ситуации. Дръзки сте и в любовта и получавате винаги това, което желаете било в краткосрочен, било в дългосрочен план – дължите го на добронамерения, специфичен подход към хората!
Ако отговаряте на десния вариант на свиване на юмрук (№3), то това означава, че сте свръх деликатна личност, плахи сте, страхувате се да изразявате ясно и категорично към какво се стремите; често се оставяте да „плувате по течението“… Не ставате за лидери – не се и опитвайте… За сметка на това винаги сте лоялни и изпълнявате точно възлаганите Ви задачи. В любовта рядко поемате инициативата и това Ви пречи.

Плюсовете Ви са много, но не проявявате нужната смелост, за да ви оценяват според достойнствата! Е, сега научихте ли повече за Вас?!
Изобщо няма да предположите с кого се залюби Зорница Линдарева. Направи любопитно публично признаниеЗорница Линдарева и рапърът DEE са гаджета. Тази мълва тръгна след връчването на лайфстайл награди в…Nov 1 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!