Дъщерята на Шабан Шаулич в тежка криза след смъртта на баща си, не се отделя от гроба му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на Шабан Шаулич разкри за кога е планирал сватбата си
След тежката и ненадейна загуба на Шабан Шаулич семейство му все още не може да се съвземе. Кралят на народната музика загина при нелеп инцидент на 17-ти февруари в Германия на път за летището. Пиян шофьор без книжка се удари в автомобила, с който е пътувал певецът.
От тежкия инцидент и смъртта на Шабан Шаулич мина вече месец, но семейството му не може да съвземе. Болката и тъгата дори стават все по-силни за неговите деца и за съпругата му Гордана. Най-тежко загубата на Шабан приема най-голямата му дъщеря Илда Шаулик. Източник близък до семейството твърди, че тя се е затворила в дома си и не излиза никъде, не говори с никого, не яде и само плаче по цели часове.
Съпругата на Шабан Шаулич не е на себе си, състоянието й е много тежкоСъпругата на Шабан Шаулич не може да го прежали Съпругата на Шабан Шаулич не е на себе си. Гордана е…Mar 23 2019vijti.com

За да й помогне да преодолее мъката нейният мъж Боян я е записал на „лайф коучинг“.
„Илда не вдига телефона на никого, дори и на приятелите си. От вкъщи излиза само когато ходи до майка си или до гроба на баща си, където седи часове и плаче. С нея винаги е съпругът й, който остави ангажиментите си с Америка, за да бъде до нея“, казва източникът.
„Неговата идея беше Илда да се запише на „лайф коучинг“, за да се съвземе.
В Америка това е много популярно. Става въпрос за класическа психотерапия, която чрез разговор с хората им помага да си върнат изгубената надежда и да се върнат към живота“, обяснява още източникът.

След загубата на баща си дъщерята на Шаулич е отказала всичките си участия и се е затворила вкъщи, изолирайки се от всичко и от всички. Отказала се е и от записването на новата си песен, която е трябвало да излезе през лятото.
Гордана също не излиза от вкъщи след загубата съпруга си. Единственият, който се опитва да се държи е синът на Шаулич – Михалко, който е поел грижите за цялото семейство. Той планираше сватба, но заради тежката загуба я е отложил за края на следващата година, твърди източникът, пише vistina.com.mk.
Източник: Разкрития.ком
Семейството на Шабан Шаулич е решило да направи нещо много трогателно в негова памет. Ще съдят за огромна сума и виновника за катастрофатаСемейството на Шабан Шаулич отваря музей на певеца Семейството на Шабан Шаулич все още се опитва да …Mar 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!