Семейството на Шабан Шаулич е решило да направи нещо много трогателно в негова памет. Ще съдят за огромна сума и виновника за катастрофата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Семейството на Шабан Шаулич отваря музей на певеца
Семейството на Шабан Шаулич все още се опитва да преживее тежката и ненадейна загуба на певеца. Кралят на сръбската музика загина при нелеп инцидент на 17-ти февруари на магистарала А2 в Германия на път за летището. Пиян шофьор се заби в задната част на колата, с която се е движел Шаулич. По-късно германските власти съобщиха, че шофьорът се казва Алсин Левант и е от турски произход. Освен, че е бил пиян, той не е имал книжка, а колата, с която уби Шаулич, е била крадена. Единственият оцелял е кумът на Шабан. В катастрофата загина и Мирсад Коич.
Странни неща се случват в дома на Шабан Шаулич, комшиите му са много притеснениСъседите на Шабан Шаулич в паника Странни неща се случват в дома на Шабан Шаулич. Кралят на сръбскат…Mar 17 2019vijti.com

Семейството на Шабан ще съди виновникът за тежката катастрофа. От него те могат да получат обезщетение от 300 000 евра. Това се равнява на най-малко 20 участия, който Шаулич би направил, ако беше жив. И докато германските власти са се заели в всичко свързано със случая, семейство на загиналия певец не иска да стои със скръстени ръце.
Те се консултират със собствени адвокати.
Роднините на Шабан искат да вкарат в затвора Алсин Левант, защото според тях това ще предотврати други такива инциденти и виновникът няма да почерня и други семейства, казва източник близък до семейството.

Съпругата на Шабан се поинтересувала и какво обезщетение може да получи за причиненото нещастие на семейството от Алсин. Въпреки че това няма да върне мъжа й и да намали болката от загубата, Гордана и останалите членове на почерненото семейство са решили какво ще направят с получените пари от виновника за тежката катастрофа.
Гордана е взела решението да инвестира тези 300 000 евро, които ще получи от Алсин Левант, в музей посветен на съпруга й. Така всички почитателите на Краля на сръбската музика ще могат да се докоснат отново до него. И нито той, нито творчеството му ще бъдат забравени, пише republika.mk.
Източник: kliuki.ws
Отварят гроба на Шабан Шаулич, две враждуващи групи са обединили силите си в кампанияОтварят гроба на Шабан Шаулич дни след погребението Само дни след като певецът Шабан Шаулич бе погре…Mar 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!