Докато съм жива ще бъда благодарна на съдбата за мъжа, който ми изпрати

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Още от най-ранно детство родителите ми ме научиха, че винаги трябва да помагам на другите. И досега се опитвам да се водя от този принцип. Преди една година, надвечер, прибирайки се у дома, на улицата ме спря млад мъж, който учтиво ми каза, че ще ми е много благодарен, ако му занеса чаша вода и сандвич. Непознатият изглеждаше толкова зле, че без да се двоумя, побързах да му занеса храна. Той ми благодари и добави, че определено ще се реваншира. Загледах се в него и установих, че определено не прилича на типичния просяк. Мъжът не беше нахален, вежливо общуваше, а облеклото му бе що – годе прилично.
Нещо дълбоко ме жегна и реших да рискувам – поканих го да пренощува в моя апартамент. Непознатият ми отказа, но след като настоях, се съгласи. Докато вечеряхме, гостенинът ми разказа, че е избягал от собствената си сватба преди две седмици. Родителите му искали да го оженят за жена, към която нямал симпатии.
Докато любовникът ми се оставя жена му да го шантажира, никога няма да бъдем щастливиАз съм на 28 години и съм любовница на женен мъж. С Милен се запознахме преди три години и още тогав…Sep 24 2019vijti.com

Дни наред се скитал бездомен по улиците, похарчил всичките си налични пари, затова се осмелил да ме помоли за помощ. Трогната от изповедта на младежа, му казах да остане у дома, докато намери начин да подобри положението си. Доброто ми сърце стана причина да намеря точно този, който винаги съм чакала – най-добрият за мен мъж на света.
В крайна сметка той ми гостува повече от месец и за това време успя да направи някои дребни ремонти, които постоянно отлагах. Друго си е да има мъж в къщата. За нула време доста от нещата се спретнаха и домът ми стана много по-хубав. А когато по-късно той все пак успя си намери работа и пожела да се изнесе, аз не му позволих. Бях влюбена в него. Хванах го за ръката и тихо промълвих: “ Остани!“. Адам, така се казва, кимна с глава, а очите му блестяха от щастие. Няколко месеца двамата живеем заедно. Докато съм жива ще бъда благодарна на съдбата, че през онази мрачна нощ, тя ми изпрати мъжа, когото винаги съм чакала.
Източник: Лична драма
Той се ожени за друга, но след години разбра, че аз съм жената за негоЗнаете ли колко боли да бъдеш унизен от близък на сърцето ти приятел? Преди няколко години Мариана -…Sep 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!