Докато любовникът ми се оставя жена му да го шантажира, никога няма да бъдем щастливи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Аз съм на 28 години и съм любовница на женен мъж. С Милен се запознахме преди три години и още тогава той ми призна, че е женен, но със съпругата си не се разбират. Няколко пъти я напускал и всеки път се връщал, защото тя му забранявала да се вижда с децата си (които, между другото, той обича и не може да си представи живота без тях), устройвала скандали, включително и на родителите му. Милен се връщал за месец-два и след поредната истерия на жена си, отново си тръгвал. Двамата се срещахме тайно, но всеки път любимият ми се прибираше у дома. Това положение продължи два месеца. Подкрепях го колкото е възможно и не му поставях никакви условия. И ето че през един хубав ден мечтите ми се сбъднаха – събрахме се да живеем заедно!
Всичко беше просто прекрасно: правехме планове за бъдещето, той непрекъснато повтаряше колко е щастлив, че ме е срещнал, твърдеше че никога няма да се върне при жена си и, че разбира колко е хубаво да живееш честно, без да заблуждаваш никого.
Исках да помогна на сестра си, а тя налетя на съпруга миСъс сестра ми Катя преди години бяхме много близки, както при повечето сестри. Всичко беше чудесно, …Sep 22 2019vijti.com

Прекарахме много време с децата му, аз се сприятелих с тях, запознах се с родителите му. За съжаление щастието ни не продължи дълго, защото съпругата му отново започна да го шантажира и заплашва. Забраняваше му да се среща с децата си в мое присъствие и да ги води у дома. Знаех, че тя се опитва да си го върне и не след дълго, изнервени от неприятното положение, с Милен се скарахме. Докато любовникът ми беше при семейството си, аз си седях вкъщи сама и го чаках.
Така изминаха две години. Веднъж след поредния ни скандал, той заяви, че е осъзнал, че между нас не може да има сериозна връзка и, че единственото, което го интересува, са неговите деца. Отговорих му, че не го задържам насила и щом иска е свободен да се върне у дома. Опитахме се да забравим един за друг, но след шест месеца отново започнахме да се срещаме.

За съжаление жена му не ни оставя на спокойствие, изнудва го с децата и той отказва да се разведе с нея. Всеки път Милен ми обещава, че скоро ситуацията ще се промени, но вече не вярвам на думите му. Мили приятели, посъветвайте ме какво да направя. Обичам го и знам, че той е мъжът, с когото искам да прекарам остатъка от живота си. Въпреки че връзката ни е трудна, аз съм готова да се пожертвам, за да бъде с мен. Благодаря ви, че отделихте време да прочетете писмото ми.
Източник: лична драма
Загубих мъжа, когото обичах, защото нямах смелостта да се боря за себе си и любовта ниРодена съм и отгледана от семейство принадлежащо към висшата класа. Въпреки това пораснах скромна и …Sep 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!