Годжи се раздели с жена си на Коледа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изминаващата година донесе всякакъв род емоции на Годжи, включително и фалит, провокиран до голяма степен и от появата на коронавирус пандемията.

Музикантът обаче, е много щастлив в любовта, която откри в жената до себе си Надежда Дончева. И въпреки това тази Коледа ще е доста тъжна за него, защото тя ще е далеч.

Заради бизнеса си с биопродукти, за който ви информирахме наскоро, блондинката била доста заета с магазина си във Враца, а пък Годжи все тичал за ангажиментите си в телевизията на Слави „7/8“ ТВ в столицата.

И така, обстоятелствата разделили двойката.От сутрин до вечер баскитаристът в „Ку-ку бенд” бил зает с музика, а жена му не можела да мръдне от Враца, тъй като сама управлявала вече двата си магазина. Китаристът им гостувал през уикендите, когато нямал ангажименти. Веднъж месечно Надя и 2-годишната им щерка Цвета пък го посещавали в София.

Надежда е родом от Девня, но заради Годжи се преместила в неговия роден град. Двамата се запознали на кулинарен фестивал покрай нейния бизнес с пречистено краве масло. Впечатлен от продуктите и красотата й, Годжи я заговорил и после всичко между тях се развило доста бързо, пише „Уикенд“

Вече е ясно какво ще работи Годжи след края на „Шоуто на Слави“След по-малко от месец Георги Милчев-Годжи, „Ку-ку бенд“, както и целият екип на „Шоуто на Слави“ ще…Jul 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!