Годжи реши финансовите си проблеми, има кой да му помогне с погасяването на дълговете

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Примката около врата на Годжи се затяга все повече.
На фона на финансовите проблеми, които има, Годжи остана без работа. Басистът е затънал в дългове и освен това остава без заплата след свалянето на шоуто на Слави Трифонов.
Както вече стана ясно, той е натрупал задължения към финансови институции в размер на 350 000 лв. Синовете му Волен и Цветомил, които са плод на любовта му с неговата първа съпруга, са силно притеснени за състоянието му. Момчетата, които в момента са студенти, предложили помощ на баща си.
Освен със следването, двамата се занимават и с музика и благодарение на музикалните си изяви припечелват прилични хонорари.
Бившата на Годжи го довърши, докара му големи главоболияГеорги Милчев – Годжи е натрупал дълг от 350 000 лева към банка, заради което сметките му са запорир…May 17 2019vijti.com

Според слуховете, при Слави Трифонов, Годжи е получавал месечна заплата в размер на 8 000 лв. Отделно той имаше и странични ангажименти, които му осигуряваха допълнителни приходи. Докато получаваше солидно месечно възнаграждение, басистът покриваше кредитите си без особени усилия. Но последната година шоуменът намали заплатите на подчинените си и Годжи веднага усети разликата.
През последните месеци музикантът срещна трудности в обслужването на кредитите си и това стана причина да затъне все повече в дългове. Към просрочените задължения са начислени и такси за просрочие, с които задълженията на Годжи набъбват още повече. Към настоящия момент сметките му са запорирани и той среща сериозни трудности при покриването на ежедневните си разходи, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Наскоро стана ясно, че Годжи окончателно заживя в провинцията и не иска да се връща в София. Той кръсти единствената си дъщеря Цвета навръх големия християнски празник Цветница – пише в. „Уикенд“. Ритуалът се състоя в родния град на детето – Враца, в местната църква „Св. Николай“. Кръстник на 1-годишното момиченце стана известният хирург д-р Георги Езекиев – отбелязва изданието.
Преди две години баскитаристът на „Ку-ку бенд“ окончателно напусна столицата а заживя в провинцията. Музикантът се изнесе с жена си Надежда във Враца, където на 16-и декември 2017 г. се роди дъщеря им. Първоначално семейството живееше в апартамент под наем, но после Годжи купи просторна къща и се разположи в нея с половинката си и бебето.

Домът им се намира във врачанския квартал „Бистрец“. Известно е, че музикантът е родом от северозападния край и най-хубавите си ученически години е изкарал във Враца. Решението да се изнесе в провинцията взел заради майка си Цветана, която имала нужда от специални грижи, тъй като е в напреднала възраст. За да е по-близо до родителката си, Милчев наел апартамент в любимия си град и лека-полека окончателно се установил там. До София пътувал само за снимките на „Шоуто на Слави“.
Източник: Разкрития.ком
Банки и данъчни погнаха Годжи за стотици хиляди левове, запорираха сметките муС неплатени данъци и дългове към банки за стотици хиляди левове се оказа звездата от „Шоуто на Слави…May 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!