Гигантска змия се излезе от водата и се приближи към стареца, а той реши да я нахрани с риба (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вижте сега това малко страшничко видео!
Бихте ли се поставили на мястото на стареца, който смело храни с риба тази внушителна по размери змия? Кой, все пак, е този възрастен смелчага? Това е тексасецът Тим Джоунс, пенсиониран директор на зоологическата градина.
Като такъв, той е отлично запознат с навиците на животните в нея, включително и на змиите.
Останал сам „на стари години“, той решава да се „обзаведе“ с ексцентричен „домашен любимец“ – една огромна диамантена водна змия. На видеото изглежда страховита, но ухапването й не е отровно. Така че, защо човек да не се приятели с такава „хубавица“?
Последни изследвания разкриха нещо много любопитно за близнаците какво правят в коремчето на мама преди ражданеУчени от Университета в Падуа, Италия са окрили, че близнаците, а и всички други бебета се стремят к…Nov 16 2018vijti.com

ЯВНО ТАКИВА СА БИЛИ СЪОБРАЖЕНИЯТА НА ДЖОУНС.
Змията се е „заселила“ в езерото зад неговата къща и той започва с удивително постоянство да я приучава да излиза от водата като го види, за да поеме от ръката му току-що уловена от него риба – любимото „меню“ на всяка една водна змия.
Така постепенно се създава едно твърде необичайно приятелство между голямата женска змия и възрастния тексасец,
който гордо споделя пред всички на видеото, че неговата „приятелка“ го „помни“ и с охота идва при него всеки път, когато го вижда, от което той се чувства наистина щастлив! Един действително щастлив тексасец, нали?

Watersnake climbs out of pond

Possibly the sweetest commentary on any video, bless him.Via Newsflare

Gepostet von WHAT WE SEEE am Montag, 19. September 2016

А какви змии имаме тук, в България, и опасни ли са те – ето какво разкрива д-р Тодоров, който преподава зоология в Биологичния факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“:
„Освен усойницата и пепелянката в България има и други отровни видове, но не са опасни за човека. Такъв е вдлъбнаточелият смок, който се среща в по-топлите части на страната. Но дори и да ухапе човек, не може да го умъртви, защото отровата му не е в жлезите на предните зъби“, обяснява ученият. Той уточни, че всички видове у нас са защитени.
„Змии е имало около нас и ще ги има, въпросът е да не ги закачаме и нищо няма да ни сторят“, категоричен е д-р Тодоров. Хората в градовете най-често се паникьосвали от водните видове, които са най-разпространени у нас. „Но те са полезни земноводни, хранят се с насекоми, жаби и рядко правят опит да хапят. Защитната им реакция е да пускат миризлив секрет, с който отблъскват. Друг вид, който се среща в покрайнините на градовете, е смокът голям стрелец. Това е най-голямата наша неотровна змия, но е хаплива“, обясни зоологът.

И изрично уточни, че всички змии нападат, когато бъдат притеснени.
Виждали ли сте тази снимка на Тодор Живков: В отражението на Мерцедес-а обективът е заснел нещо много любопитноУникална снимка на Тодор Живков, направена през 70-те години на миналия ХХ век, побърка мрежата. Чер…Feb 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!