Всеки има мечти, но не всеки знае този трик: Взимаме банкнота, намисляме си желание и следваме инструкциите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази кабалистична игра може да ни помогне да разберем бъдещето си. Това, което трябва да направим, е да вземем банкнота и да си зададем наум въпрос, който засяга работата ни или любовта. След това трябва да погледнем серийния номер. Примерно номерът е 8604755. Събираме всички цифри и получаваме число, което трябва да се редуцира до едноцифрено: 8+6+0+4+7+5+5=35, което съответно става 8. Според това, можем да придобием представа за това, което ни очаква. Ако получим числото 1, то ни очаква сполука. Конфликна ситуация ще завърши в наша полза. В работата ще вземем правилни решения и ни очаква израстване. Ако числото е 2, то в любовта ще ви провърви, заради жизнерадостното ви отношение към другия. Що се отнася до работата, имате малки затруднения, но те ще отминат.
Тази мощна Коледна молитва сбъдва всяко желание. Научете какво трябва да кажетеЩе ли ви се да имаше думи с магична сила, които да сбъдват най-съкровените ни желания? Е, тук ще ги …Dec 20 2018vijti.com

Добре е при колебания да попитате експерт. Ако ви се падне 3, трябва да сте търпеливи и да покажете любовта си с някакъв романтичен жест.
В работата ви сте малко неуверени, затова изчакайте да мине малко време и тогава предприемете действия. Числото 4 означава, че трябва да проявите хладнокръвие, за да превъзмогнете проблемите във връзката си.
В работата си ще се докажете като професионалист. Числото 5 значи, че трябва малко да намалите планирането и да направите нещо спонтанно. В работата ви имате трудности, но позицията ви е правилна и не трябва да отстъпвате. Ако сборът ви прави 6, е добре да не се доверявате сляпо, а да се уповавате на себе си. В работата ви имате планове, които ще се осъществят и ще ви донесат успех.

Ако ви се получи числото 7, то ви очаква промяна или повишение в работата. Що се отнася до любовта, добре е да направите някакъв план и да не сте прекалено разточителни. Числото 8 значи, че сте в спокоен период. В любовен план, всичко върви добре. В работата е добре да не взимате важни решения в момента, защото може да сбъркате.
Ако пък ви се падне числото 9, то ще имате възможност да срещнете интересни хора. В работата ще се сблъскате с проблеми в системата, които ще осуетят плановете ви.
Само трябва да помолите Вселената и тя ще изпълни всяко едно ваше желаниеЗамисляли ли сте се дали желанията ни се изпълняват? Да! Всички желания се изпълняват. Друг е въпрос…Dec 11 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!