Новинарката Радина Червенова тъгува за работата си, ще се завърне ли отново на екран

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новинарката Радина Червенова изпитвала носталгия по работата в нюзрума.
Радина Червенова може скоро да се върне на екран – пише „Уикенд“, като се позовава ни източници от БНТ.
Иконата на държавната медия тези дни бе обявена за
Жена на десетилетието в категория „Малък екран“.
Малко след това тя сподели,
че работата много ѝ липсва – отбелязва изданието.
Ани Цолова живее трудно, налегнали са я тежки финансови проблемиАни Цолова е изпаднала във финансов колапс, след като не успяла да прокопса в новото си амплоа на ме…Mar 16 2019vijti.com

Вече година и половина харизматичната водеща на новините не се е появявала в студиата на БНТ. Причината – коварно заболяване, което наложило да се оттегли от нюзрума и да се посвети на лечението си.
„Обичам, наистина обичам тази работа!
Тя е много интересна, защото всеки ден научаваш нови неща. Това е страхотна сила“ – споделя Червенова в единственото интервю, дадено след връчването на наградата. И подчертава, че се гордее, че целият ѝ стаж на малкия екран е минал в Телевизията Майка – БНТ. Нейни опонентки за наградата бяха Ани Салич, Миролюба Бенатова и Мария Силвестър.

Според колегите ѝ в нюзрума няма да е изненада, ако скоро водещата отново заеме мястото си до своя екранен партньор Спас Кьосев.
Тя неведнъж е споделяла колко лесно се е сработила с него,
когато преди години в телевизията решили новините да се водят от двама души, вместо от едни, какъвто бил наложеният по онова време стандарт.
От БНТ са заявили пред изданието, че засега връщането на Радина Червенова на екран не може да бъде официално потвърдено.

На журналистически въпрос как така се е превърнала в емблемата на новините, не само на БНТ и на „По света и у нас“, водещата сподели:
Как се получава, аз нямам рецепта за тези неща. Със сигурност съм си попаднала на мястото, това е едното ми обяснение, другото е, че имах фантастични учители, третото е страхотните колеги, с които съм работила и работя в момента.
Аз съм много емоционална и ме разтърсват много неща, непрекъснато. Несправедливост ме е разтърсвала. Признание и уважение, любов от страна на колегите, такава обич съм усещала, такива емоции. Със Спас, с когото вече толкова много години работим заедно веднъж не сме се скарали и работим чудесно.
Източник: kliuki.ws
Миролюба Бенатова разкри историята за едно село, в което полицията пази ало-измамници!Миролюба Бенатова с поредна порция разкрития! Миролюба Бенатова, която отскоро работи в Нова телевиз…Jan 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!