Без музика на плажовете в Гърция, обяснението на властите е странно!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стопанисваните плажове в Гърция и заведенията по тях ще бъдат отворени за обществеността на 15 май. Това заяви пред държавната телевизия ERT генералният секретар по търговията и защитата на потребителите Панайотис Стамбулидис.

Радев: Пред очите на българите властта търгува Конституцията. Раздава плажове, пари и постовеПрезидентът Румен Радев даде извънредно изявление току-що. Ето какво каза държавният глава: „През из…Sep 3 2020vijti.com

Той увери, че мерките за здравословна безопасност като физическо дистанциране и носенето на маски – главно за персонала – ще продължат да се прилагат в морските курорти на страната.

Стамбулидис добави, че на плажните барове няма да бъде разрешено да пускат музика, мярка, която ще важи и за ресторантите и кафенетата, които ще отворят на 3 май, и за клубовете, когато ще започнат да посрещат клиенти по-късно през месеца.

Обяснявайки забраната за музиката, Стамбулидис заяви, че експертните доклади показват, че шумът може да допринесе за разпространението на коронавируса. Обяснението – при силна музика клиентите са принудени да повишават гласа си и да се приближават един към друг, за да проведат разговор.

Източник: plovdiv24

Най-красивите и потайни плажове на българското ЧерномориеБългарското Черноморие е толкова необятно и голямо, че няма българин, който да е обиколил всяко едно…Aug 19 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!