Яна Маринова разкри най-голямата драма в живота си: Имах сериозни проблеми с майка си, наскоро почина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата, модел и каскадьор Яна Маринова за пръв път разкрива най-тежката тайна в живота си – тя разказва за майка си, която е била алкохоличка и наркоманка, и която наскоро си е отишла от рак. От откровената изповед на Маринова става ясно, че това е бил най-тежкият момент в живота й.“ Когато среща баща ми, майка ми е била красиво момиче от жк “Дружба”, студентка по философия и психология, а баща ми – син на дипломат и студент по журналистика. Съвсем логично двамата ги събира любопитството на мислещите хора и безхаберието на младостта“, започва разказа си тя в интервю за „Труд“. Яна допълва, че в един момент майка й се е сблъскала с жестоката действителност на прехода, за която висшето образование не те подготвя. „При развода с баща ми тя започва да пие, защото не може да спи, после започва да взема хапчета – пак по същата причина.
Няма да повярвате какви ги върши синът на Къци в Лос Анджелис и какви награди спечели!Ако е нужна само една дума, с която да се опише животът на най-големия от тримата синове на Къци Вап…Oct 31 2018vijti.com

Когато се случи всичко това, аз бях 6-годишна. И така, двете с баба ми 30 години заедно се борихме да я спасим…“, казва с тъга Маринова.И продължава: „Разбира се, имаше страхотни моменти – израснах по театри и забави, четях и пишех по цели нощи, а през деня – на стадиона, майка ми ме учеше, че няма дума “не мога”. Тя почина на 27 януари миналата година от рак на белите дробове, с години пушеше…“ Това трагично събитие се случва точно когато Яна започвала да участва в сериала “Фамилията”. „Там Ваня Цветкова, която играе моя майка, има почти същите проблеми във филма. Трудното ми детство ме направи такава, каквато съм! Истината е, че аз съм прекалено сериозна и цял живот крия това зад маската на хипержизнерадост“, казва Маринова.

По това време започнала да води “Гласът на България”, също така репетирала за пиесата “Престъпления на сърцето”, където героинята й се грижи за умиращия си дядо, който е всичко за нея. Освен това трябвало 4 месеца да ходи на уроци по танци на пилон, за да се подготви за филма “Живи легенди”.В този момент се намерили хора, които й обяснявали как трябва да е суперготова за всяко от начинанията си и трябва да даде цялото си сърце, и че битовите и емоционалните проблеми нямат значение.“Всеки път гледах да изпълнявам това, на което ме учеха, но вътрешно исках да изкрещя с цялата си сила: “Не разбирате ли, че правя всичко възможно?!”, обяснява Яна.

Тя казва, че нямало да е по-добре да се оправдае с трудния период, който изживява, защото „винаги има нещо или някой, когото можеш да обвиниш за провала си“.“За мен това не беше опция. Истината е, че досега не съм говорила открито за този болезнен момент от живота си, но прецених, че сега имам нужда да го направя“, категорична е Маринова.
Източник: pik.bg
Луна ще става президент през 2021-ва, ето какво още сподели фолкиконата за плановете сиБиг Брадър си хвърли парите за слаби играчи, ще измета будалите от Народното събрание Точно година с…Oct 31 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!