Луна ще става президент през 2021-ва, фолкиконата има сериозни планове

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Биг Брадър си хвърли парите за слаби играчи, ще измета будалите от Народното събрание
Точно година след като нахлу в Къщата на „Биг Брадър“, яхнала черен арабски жребец, Луна отново разбуни духовете.
Преди броени дни ексцентричната звезда се разходи пред Народното събрание върху гръбнака на снежнобял кон.
Луна разкри какво се крие зад изявата ѝ, коментира накратко настоящия сезон на „Големия брат“ и призна има ли апетити към „Дондуков“ 2.
Супер необичайни неща стават между Уилям и Кейт след раждането на третото им детеНещо супер необичайно се случва през последните месеци с принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Т…Oct 30 2018vijti.com

– Луна, гледате ли „Биг Брадър“? Говори се, че за сметка на предния сезон, в който участвахте и вие, този е със срамно нисък рейтинг…
– Случват се такива неща, когато във велико шоу участват слаби играчи. Тази година продуцентите са си хвърлили парите на вятъра и както има една приказка – „бисерите на прасетата“. След участията си във формàта аз оставих уникални идеи, които работят в перспектива за предаването години наред! Но е и време да ми връчат наградата от разстояние! Радвам се, когато храня повече гърла и помагам на хората! Забавлявам ги от душа и съм им благодарна, че ме обичат и носят на ръце от самото ми раждане!

– Точно преди година вие бяхте дразнител №1 в Къщата, тази есен ви наследи Валентин Кулагин, който също като вас бе отстранен принудително заради агресия към съквартирантите. С право ли се случи това?
– Не мисля, че има база за сравнение! Класата и успехите ми са на друго ниво! Аз се радвам, че цяла България иска да ме гледа отново и отново в шоуто и да ми се радва! А и това е моето призвание от Бог, да се раздавам в полза на обществото!
– Застанахте зад една благотворителна инициатива – събирането на средства за нов храм в родното село на майка ви. Успя ли вече инициативата?

– Винаги помагам с каквото мога. Всеки се нуждае от нещо, но усилието и вярата са основното, което дава нужния резултат, и всеки трябва да започне точно от него!
– Преди дни се появихте с бял кон пред Народното събрание. Разбрахме, че всъщност сте снимали нов клип, но защо кон, защо пред парламента и защо точно вие…
– Аз просто се разхождам около парламента, моя втори дом (смее се), и снимам новия си сензационен видеоклип на суперхита „Леко, леко, леко! Ти си будала“. И понеже голяма част от хората не знаят истинското значение на думата „будала“, ще обясня! Будала идва от Буда и Аллах и означава двойна похвала за човеците! А идеята на клипа е заедно с коня да изметем депутатите от Народното събрание. Текстът на песента е на Папи Ханс, в него има всичко – ирония, самоирония, сатира, ще стане страшен бум. Песента е без аналог, супер провокация, лишена от всякакви клишета и рамки.

– Отказахте се от последните президентски избори, но през 2021-ва предстоят нови? Ще се кандидатирате ли за поста?
– Уважавам настоящия президент Румен Радев, защото много прилича на моя покоен баща, покой на духа му!… Той много искаше да съм на ръководна длъжност, за да помагам на хората. По принцип нямах намерение да се боря на изборите за президент. Но сега, като виждам дифицитите в малкото ни общество и зная начините за запълването им, имам силите и духа да се справя! Обаче хората трябва още по-уверено да застанат редом с мен и да ми покажат, че искат Луна за президент. Тогава ще променя решението си и ще се кандидатирам реално! Засега напълно ме изпълва любовта и обръщението на хората към мен с „Госпожо президент“ (смее се)!
Източник: retro.bg
Уникална любовна история: Тодор намери ученическата си любов във Фейсбук, отиде до Перник и заживяха заедно46-годишните Райна Методиева и Тодор Минков от Велико Търново дадоха втори шанс на гимназиалната си …Oct 30 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!