Яна Маринова е зашеметяваща и на 41

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Яна Маринова отпразнува рождения си ден на снимачната площадка на филма „Диви и щастливи“.
Колегите й шумно я поздравиха по този повод и повдигнаха настроението й с песен. Макар на 41, Яна изглежда зашеметяващо и без грим, пише „Уикенд“.
Държавите се отказват от ядрените си оръжия, а Яна Маринова… от гримовете. Една от най-красивите български актриси заряза макиажа, видя HotArena.
От известно време Яна залага на натуралния външен вид и вече няколко месеца пуска снимки без грим. Доста нетипично, тъй като обикновено актрисите все гледат да са „натокани” като за последно, пише „България днес”.
Яна Маринова стана шеф на конна полиция и смая колегите си с уменията си по ездаТова се случва наистина, въпреки че актрисата го прави само заради немско-българската копродукция „К…Jul 29 2019vijti.com

Част от последователите на Яна я намират за изключително красива и приветстват това, че няма притеснения да се покаже без грим.
Други пък са категорични, че не могат да я възприемат без няколко тона макиаж по лицето.
Яна е над 40, но все още изглежда много свежа и това си личи.
Припомняме, че Маринова погреба бащата на сина си.
Богомил Маринов – Боте, който отглеждаше 17-годишния Никола с втората си съпруга в Германия, издъхнал от коварна болест едва на 48 години. Грижите за тийнейджъра поела неговата мащеха, от която Никола има братче. От предишна своя връзка доведената майка на сина на Яна имала още едно дете и така върху плещите й паднало бремето за три деца, писа „Уикенд“.

Още, когато Яна и Богомил се разделили, невръстният Никола сам избрал да остане да живее с татко си. „В известен смисъл не аз, а той се отказа от мен”, признава актрисата, която се дразни на слуховете, че е изоставила детето, за да прави кариера.
Градските легенди твърдят, че ученическата й любов Боби от столичното спортно училище бил брутален уличен бандит.
Той често посинявал от бой 16-годишната красавица със сексапилен глас и я забърквал в неприятности. 18-годишният Боби тренирал бокс в „Славия”, а за да се издържа, станал автокрадец. Често посягал и към наркотиците.
А веднъж, когато се опитала да избяга от него, той я прострелял в крака. Белегът Яна носи и до днес, но се зарекла никога да не позволи на мъж да я удари. От лапите му я измъкнал първият съпруг на Яна — Богомил, който бил част от най-близкото обкръжение на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев. Когато двамата се запознали, Яна била едва на 17 години, а той на 25. Влиятелните приятели на Боте й помогнали да започне кариера на манекенка.
Източник: Хотарена
Юксел Кадриев не стъпва на гроба на последната си любов, Яна Маринова ридае за приятелката сиВодещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев не е стъпвал на гроба на последната си любов – варнен…Jul 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!