Яна Маринова стана шеф на конна полиция и смая колегите си с уменията си по езда

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Това се случва наистина, въпреки че актрисата го прави само заради немско-българската копродукция „Кръвта на пеликана“, чийто снимки бяха у нас миналото лято.
Лентата, в която Маринова си партнира с немската звезда и носителка на „Сребърна мечка“ от Берлин Нина Хос, ще направи световната си премиера на един от най-реномираните филмови фестивали – този в Торонто от 5 до 15 септември.
„Това е филм, който смятам, че ще представи по най-добрия начин както немската, така и българската страна“, сподели преди време Маринова, която е много щастлива и от факта, че освен нея, във филма има и друго българско участие в лицето на Димитър Баненкин и Албена Колева, както и две от основните героини – 10-годишната Аделия Ослепо и 6-годишната Катерина Липовска, пише „Монитор“.
Юксел Кадриев не стъпва на гроба на последната си любов, Яна Маринова ридае за приятелката сиВодещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев не е стъпвал на гроба на последната си любов – варнен…Jul 16 2019vijti.com

Малките актриси влизат в главните роли на осиновените от България дъщерички на героинята на Нина Хос – Вибке.
Драматичният трилър е селектиран и за една от най-примамливите програми на филмовия фестивал във Венеция „Хоризонти“ и дори ще открие състезанието на престижния международен кино форум, базиран в Италия, който ще се състои от 28 август до 7 септември.
Продуценти от немска страна са Junafilm, а от българска – Мирамар, а лентата е с бюджет 2 милиона евро.
Тя разказва историята на Вебке, самотна майка на две осиновени дъщери – по-малката, едва на 5, е диагностицирана с психическо разстройство, което й пречи да изгражда каквито и да е емоционални връзки.

Често поставя околните си в опасност, особено по-голямата си сестра. Вебке е изправена пред избора дали да задържи малката си дъщеричка, но да постави под риск голямата.
На Яна Маринова е поверен образът на шеф на конната полиция. Месец и половина преди снимките тя е тренирала почти всеки ден езда, въпреки че практикува конен спорт от 7-8 години вече.
„Все пак играя човек, който професионално се занимава с коне, не може да има стойка на начинаещ“, казва актрисата, а проявения перфекционизъм й носи заслужени похвали от продуцентката на „Кръвта на пеликан“ Верена Грефе Хофт.
„Мисля, че е невероятна актриса и сме много горди, че е част от този филм.
Има важна роля за филма, която трябва да я играе човек, който много я усеща, както тя и го прави по най-професионалния начин“, сподели продуцентката.

Източник: show.blitz.bg
Яна Маринова промени визията и е неузнаваема: Според феновете изглежда по-мила, по-чаровна и по-младаЯна Маринова изненадва с нова визия. Красавицата не е баритон, а е с бретон, видя HotArena. Чаровнат…Jul 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!