Щерката на Ахмед Доган скоро може да измести Гала

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Щерката на Ахмед Доган може да стане конкуренция на Гала, а защо не и нейна наследница!
Дъщерята на Ахмед Доган е избрала журналистика за свое амплоа. Демет е последен курс студентка по специалността в Софийски университет и вече крояла планове за кариерното си развитие, които били свързани с тв ефира.
Наследничката на Сокола от известно време насам станала част от кадрите, които работят за университетската телевизия „Алма Матер“ и редовно заставала пред камерите, за да води свое предаване. Студентката не страдала от сценична треска и се справяла умело с ролята на водеща, а поощрението на ръководителите й давало самочувствие да мечтае скоро да бъде част от редиците на някоя от националните телевизии, писа „Ретро“.
Тази стара снимка на Гала от преди 30 години опроверга твърденията й, че никога не е била обикновена стажантка в телевизиятаСтара снимка от 90-те години на миналия век припомни за шоуто „Невада”, което вървеше по единственат…Feb 14 2019vijti.com

Докато по-големият й брат Демир, който наскоро дари Сокола с първи внук, оглавява свой собствен бизнес и живо се интересува от партията, на която татко му е почетен председател, Демет била по-артистично настроена и страняла от политическите дела на ДПС.
Истинската й страст всъщност била поезията и тя често изливала чувства и емоции върху белия лист, но не желаела да се занимава професионално с писане. Това проличало и от предпочитанието й да специализира в университета с профил телевизия, макар да имала избор да посочи още печатна или радиожурналистика.
Артистизмът си Демет е наследила от своята майка – втората съпруга на Доган – Ширин Карнобатлъ. Бившата съпруга на политика е завършила НАТФИЗ, била е тв говорителка за кратко, а именно като водеща на новинарския блок на турски език по БНТ спечелила вниманието и симпатиите на Сокола.

В момента Ширин продължава да е част от културните среди, но в ролята на експерт в Министерството на културата.
Какво ще се случи с нейното кариерно развитие и дали ще успее да осъществи мечтите си, тепърва предстои да разберем.
Източник: kliuki.bg
Снахата на Доган се похвали: „Добрите майки получават диаманти“, а какви скъпи подаръци й направиха самоПамела Жейнова, която преди 13 дни дари с дете сина на Ахмед Доган – Демир, бързо влезе във форма. М…Dec 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!