Антон Хекимян разочарова много майка си и разби репутацията си на син-мечта

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещият Антон Хекимян не почете любимата си майка на рождения й ден миналата седмица.
Работните ангажименти му попречили да отиде до Стара Загора и лично да поздрави мама Златка.
Фотографите на „Ретро“ видяха как навръх празника на майка си, Антон остана до късно в телевизията и само от врене на време излизаше да си купи кафе и да вземе глътка чист въздух. Чувството за вина, че не е отскочил до родния си град дни наред измъчвало водещия на „Тази сутрин“.
В коридорите на медията е известно, че Хекимян е син мечта и е изключително грижовен към майка си. По думите му той бил изключително привързан към родителите си и още от малък се допитвал за всяко свое решение първо до тях.
Антон Хекимян на съд? Чистото съдебно досие на Антон Хекимян е под въпросЧистото съдебно досие на Антон Хекимян било под въпрос. Срещу водещия на сутрешния блок по Би Ти Ви …Nov 20 2018vijti.com

Ето защо журналистът изживя тежко раздялата си с Василена Гръбчева. Не толкова защото майка му харесваше блондинката, а защото много държи да го види семеен най-после.
„Научих се да не пришпорвам любовта. Преди винаги го правех и жените се чувстваха като обсебени от мен. Казваха ми, че нямат пространство, а аз просто исках да ги обичам. Затова с Василена реших да я карам по-кротко.“ – разправял пред приятелите си Хекимян.
От дълги години се говори, че водещият не си пада само по жени, но засега той държи истината в тайна. След като годежът му пропадна, отново се появиха такива слухове, ала родителите му най-вероятно гледат да не обръщат внимание на тях и още се надяват да видят от него внуче.
Носи се слух, че те били доста по-консервативни като характери и считали, че е срамно мъж на над 30 г. да бъде ерген.

Уважението на Антон Хекимян към тези, които са го създали е пословично.
„Единственото решение, което е взел абсолютно сам, е това да стане журналист. Беше се запътил към историята и археологията, но тогава за пръв и единствен път не послуша родителите си.“ – споделят приятелите на арменеца.
Източник: kliuki.bg
Лора Крумова се връща в Би Ти Ви? Водещата уволнена от Нова, влиза с Антон ХекимянЛора Крумова усилено крие информацията, че договорът ѝ с Нова телевизия е бил прекратен. В момента б…Jan 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!