Цяла България се чуди къде изчезна талатнливата Крисия? Детето всъщност взе доста важно решение за бъдещето си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Докато връстничките й си слагат хиалурон в устните и свалят момчета в интернет, любимката на цяла България Крисия Тодорова се е отдала на ученето и музиката, пише „Телеграф“. 14-годишната тийнейджърка е истински пример за подражание, тъй като учи упорито и въобще не си губи времето с висене по заведения или в социалните мрежи.
А причината Крисия да не върви по стъпките на Сузанита и Ивон Динева е тривиална. Момичето е затрупано с ангажименти и няма никаква свободна минута. От два месеца талантливата изпълнителка живее в София, след като беше приета да учи в Националното музикално училище „Любомир Пипков”.Йорданка Христова избухна: няма демокрация, всички са лилави – бивши комунисти и ченгета„Няма демокрация, всички са лилави – бивши комунисти. Ченгета. В политиката липсва честност – тя е н…Nov 5 2018vijti.com

Задачите й са се увеличили многократно, а свободното време все повече намалява. Крисия поотрасна и момчетата вече проявяват внимание към нея, но тя се държи дистанцирано. Младото момиче е истинска романтичка и вярва, че когато порасне, ще срещне голямата любов. А дотогава не смята да обръща внимание на момчетата, които не спират да й пишат в личните й профили, обяснявайки й се в любов. Когато излиза, Крисия е само и единствено в компанията на момичета на нейната възраст. Преди време тя се появи на стадиона на „Лудогорец”, където изгледа целия мач на разградския тим, но отново изцяло в женска компания.

Последната изява на певицата беше да заснеме фотосесия с червена рокля и ботушки. Модерната й визия й спечели одобрението на младите й почитатели, въпреки че малцина определиха визията й като кифленска. Мнението на мнозинството е, че тя си изгражда образ на истинска холивудска звезда. А ние й пожелаваме да надмине и звездите в Холивуд по успехи и популярност. Да си припомним коя всъщност е Крисия.
Крисия Маринова Тодорова е българска певица. Става известна с участието си в телевизионен проект на Слави Трифонов. Представя България на дванадесетото издание на детския песенен конкурс „Евровизия“ в Малта заедно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови и песента „Планетата на децата“, като се класира на почетното второ място, записвайки най-доброто постижение на България в историята на конкурса. Крисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна в семейството на Марин Тодоров и Ангелина Попова. Живее в Разград. Има две сестри – Марина и Тифани. На сцената е от тригодишна възраст, когато започва да се изявява на редица празнични мероприятия в Разград.

На 25 юли 2014 г. Слави Трифонов обявява в шоуто си, че са получили предложение от Българската национална телевизия Крисия да представи България на детската „Евровизия“. Тя трябва да изпълни авторска песен на български език, каквато екипът на шоуто изготвя успешно два месеца по-късно. Песента носи името „Планетата на децата“. Музиката е записана от Плевенската филхармония и Евгени Димитров, а текстът е написан от Крисия и Ивайло Вълчев. Заедно с нея на сцената на европейския конкурс излизат братята пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови. Самата Крисия се упражнява за конкурсната си песен заедно със своя вокален педагог ежедневно.

На 9 ноември 2014 г. екип от десет души, включващ Евгени Димитров, майката, вокалният педагог Свилена Дечева, бащата на пианистите Хасан и Ибрахим и репортери от двете телевизии, заминава за Валета. Крисия се представя под номер 2 и завоюва второ място със 147 точки

На 8 септември 2015 г. участва във финала на националната селекция за избор на изпълнител за детската „Евровизия“ като гост-изпълнител. Там тя изпява песента „Една българска роза“ на Паша Христова. Два дни по-късно дава гласа си за общата песен-химн на българското издание на конкурса „Discover“, която откри конкурса в „Арена Армеец“ на 21 ноември.Такова нещо не се вижда всеки ден – Лили Иванова се изтипоса без грим пред цяла БългарияЛили Иванова лъсна без грим, папараците я щракнаха напълно натурална
Лили Иванова за първи път допус…
Nov 2 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!