Такова нещо не се вижда всеки ден – Лили Иванова се изтипоса без грим пред цяла България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова лъсна без грим, папараците я щракнаха напълно натурална
Лили Иванова за първи път допусна да я щракнат без грим. Легендарната певица, която е прочута със суетата си и никога не се показва без макиаж навън този път сгафи като попадна под обективите на папараците.
За естрадната прима отдавана се говори, че никога не си позволява да излиза без да е нагримирана обилно или ако това случайно се случи тя винаги прикрива лицето си под огромна шапка с периферия и тъмни очила.
Лили Иванова разкри рецептата на домашния си елексир, с който поддържа перфектно здраве! Ето как се пази от болести родната примаЛили Иванова е невероятна не само с уникалния си глас и незабравимите си песни Голямата Лили Иванова…Nov 1 2018vijti.com

Затова подобни кадри на естествения й вид са твърде редки. Свикнали сме да я виждаме с перфектна визия и елегантно издокарана. Затова папарашката снимка притесни хилядите почитатели на най-обичаната българска певица, които  бяха шокирани колко неузнаваема изглежда.
Уникалното фото я представя като една възрастна жена с прекалено много бръчки. Този факт не би трябвало да е изненада за феновете на певицата като се има предвид достойната й възраст.

Лили Иванова едва ли ще повтори грешката си. Но прекаленото натоварване покрай трите й концерта в зала 1 на НДК й дойдоха в повече. Певицата бе принудена заради ангажиментите си да притича набързо и да се скрие в лъскавия си джип без грим. За съжаление обаче фотообективите на фотографите я заснеха и снимките с потресаващия й вид плъзнаха в мрежата.
Явно Лили Иванова прекалено много е бързала и се е надявала да не бъде разпозната от случайните си почитатели, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Припомняме, че примата на българската естрада Лили Иванова просълзи хиляди по време на концертите си в зала 1 на НДК, с които завърши националното си турне „За пълноценни мигове с музиката“.
Легендарната певица остави публиката без дъх два часа.
Освен най-обичаните си хитове заедно с музикантите Ангел Дюлгеров, Росен Ватев, Огнян Енев, Веселин Веселинов – Еко, Орлин Цветанов и вокалното трио “ЛаТиДа, тя представи и три нови песни – “Мигът на любовта”, “Бурна река” и “Главна роля”.

Лили изнесе един от концертите си, качена на черни лачени обувки с 21 см висок ток, които накрая хвърли на сцената и остана боса, за да приеме бурните аплодисменти на публиката.
Към края концерта си музикалната икона изпя “Свири, свири, щурче”, разхождайки се из публиката, а зрителите изпаднаха в екстаз, предаде vesti.bg.
Не сте ли се питали защо вече толкова години Лили Иванова не сменя прическата си? Оказа се, че си има сериозна причинаЛили Иванова не обича промените, особено когато се отнасят до прическата ѝ, пише „Уикенд”. Оказа се,…Nov 1 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!