Цялата истина се разкри: Разделен ли е с жена си Сашо Кадиев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Красавицата и дъщеря й Катерина отдъхват на къмпинг „Градина”, актьорът води „Преди обед”
Фалшива новина раздели актьора Сашо Кадиев с половинката му Таня Тончева. Сигурен източник на Lupa.bg, близък до арт двойката, отсече, че няма нищо вярно в информацията, че семейството се е разпаднало.
„Обяд със семейството“ – това написа преди минути във фейсбук Таня Тончева под качена снимка.
Според публикациите в някои сайтове, телевизионният водещ на „Преди обед“ и на предстоящото предаване „България търси талант“ Сашо Кадиев се е разделил с половинката си – танцьорката Таня Тончева.
Жената на Сашо Кадиев го напусна, взе и детето им: Синът на Катето Евро вече има нова любовАктьорът и телевизионен водещ на „Преди обед“ и на предстоящото предаване „България търси талант“ Са…Sep 3 2019vijti.com

Красавицата уж напуснала къщата им в Кокаляне преди няколко месеца и се върнала в родния Пловдив при родителите си. Тя взела със себе си и дъщеричката им Катерина. Двамата са запазили приятелски отношения и по всяко време Сашо, както и майка му, могат да виждат детето.
„Нищо вярно няма това, обикновена партенка. Сашо е в София, изпълнява ангажиментите си в Би Ти Ви, а Таня и малката Катерина в момента отдъхват на къмпинг „Градина” край Созопол. Няма раздели, няма драми”, отсече близък до двойката пред Lupa.bg.

Освен с актьорските си умения, в последните години Сашо Кадиев се утвърди и като един от любимите телевизионни водещи в сутрешния блок на бТВ. И в двете поприща за него е от решаващо значение да поддържа добра визия и перфектно тяло и той се справя повече от успешно. Тайната на перфектната му фигура е свързана с чудодейна отвара, приготвяна лично от майка му Катето Евро, съобщава dnesplus.bg. Приемането й е комбинирано с набиращото все по-голяма популярност разделно хранене. „Същността на разделното хранене вече е позната на много хора. Съветите ми към Сашко са да похапва с мярка, но без да стига до състояние на глад„, казва актрисата.

НАЙ-ВАЖНИЯТ ПРИНЦИП ЗА НЕЯ Е ДА НЕ СЕ СМЕСВАТ МАЗНИНИТЕ И ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ С БЕЛТЪЧИНИТЕ. ОТВАРАТА, НА КОЯТО И ДВАМАТА СА ФЕНОВЕ, Е СЪСТАВЕНА ОТ 3 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ КУРКУМА, ПОЛОВИН ЧАША ВОДА И ЩИПКА СМЛЯН ЧЕРЕН ПИПЕР.
Рецептата Катето Евро е взаимствала от метода на известната д-р Колет Лефорт. Всички съставки се поставят на котлона докато заврат, след което сгъстената смес се охлажда и се съхранява в хладилник. Приема се по половин чаена лъжичка сутрин обед и вечер преди хранене. Комбинацията от куркума, черен пипер и зехтин пък може да се превърне в любим дресинг за салатите, съветват водещи кулинари.
Източник: Лупа
Сашо Кадиев прегръща и целува чужда жена на пъпа на столицата СНИМКИСашо Кадиев не се свени да прегръща и целува чужда жена на пъпа на столицата, видяха фотографите на …Aug 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!