Христо Мутафчиев преживява тежка криза, напълно е съкрушен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бащата на актьора Христо Мутафчиев е издъхнал от страшна болест, разказаха за ШОУ карловци. От дълго време Стефан Мутафчиев е страдал от онкологично заболяване.
Преди около година състоянието му се е подобрило и всички в семейството му са се успокоили, но след като преди няколко месеца издъхна съпругата му Драга, Стефан рязко се влошил.
В последната година-година и половина той пребивавал по-често в София, по болници и при сина си, отколкото в родния си град.
Доскоро Стефан Мутафчиев е бил при дъщеря си в Англия, която е настоявала да го гледа и да се грижи за него.
Той обаче не е издържал и се е прибрал в България.
Почина любимият актьор на Путин, издъхна преди дни на достолепните 97 годиниРуският актьор Владимир Етуш издъхна преди дни на достолепните 97 години. Последните си часове живот…Mar 19 2019vijti.com

За да е по-близо до него, Христо Мутафчиев го е настанил в луксозен хоспис, където е бил под постоянно лекарско наблюдение.
Самият актьор доста често е посещавал болния си баща.
Все още не се знае кога ще е погребението,
но по неофициална информация се спряга датата 8 април.
Близки на семейството споделиха,
че Христо Мутафчиев е съкрушен от кончината на баща си.

Колегите на Стефан Мутафчиев, който бе дългогодишен секретар на читалището в Карлово, а преди това и на Младежкия дом в Сопот, са опечалени.
„Има такива хора – интересни и стойностни, преминаващи по пътя си с достойнство и усмивка, умеещи да оценят силата и красотата на живота. Стефан бе един от тях!
Скъпи приятелю, ти бе от хората, които правят света по-цветен и интересен, по-смислен и богат.
От хората, които понякога, макар и рядко, съдбата изпраща на точното място в точното време. Изпраща ги, защото има нужда от тяхната енергия и сила, от техните емоции и мечти, от тяхната упоритост и воля. Чрез всичко това през годините ти стана част от духа на това място, част от живота на този град, част от историята на всеки от нас.

За всички нас ти никога няма да бъдеш просто Стефан – ти си оставаш единственият, нашият Стефан Мутафчиев! Благодарим ти за спомените! Почивай в мир, приятелю! С много тъга и обич – твоите колеги от Народно читалище „Васил Левски – 1861 г.“ и Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“ – Карлово”, пишат те по повод на кончината му.
Източник: За жената
Слави Трифонов остана без актьори, обмисля да върне в екипа си стар познайникКастингът за нов актьор в „Шоуто на Слави“ претърпя провал. Слави Трифонов така и не може да намери …Mar 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!