Три години затвор грозят Ричард Величков: Фитнес инструкторът спешно разпродава имущество и се кани да напусне България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нискораслият фитнес инструктор Ричард Величков урежда спешно изнасяне от България, за да не попадне под ударите на закона за търговията с опасното менте за отслабване „Липовон“. Lupa.bg научи, че „Мистър София 2018“ спешно е обявил за продажба най-ценното си притежание – професионален гладиатор за близо 10 бона. Той е взел и няколко крупни заема, за да се забегне по най-бързия начин далеч от родината.
След като беше уволнен от веригата „Пулс“, сега и прокуратурата му е вдигнала сериозно мерника и го заплашва с до 3 години зад решетките. Според БАБХ ментето „Липовон“ е трябвало да бъде изтеглен от търговската мрежа още през октомври 2017 г., и всеки, който го продава, нарушава закона. До дни Величков ще бъде официално обвинен от Прокуратурата за извършеното престъпление.
Излезе наяве кой прати мутрите на Ричард Величков: Фитнес инструкторът бил съвсем наясно кой го млати пред жилището муСлед като наскоро беше уличен, че продава опасна добавка, Ричард Величков беше застигнат от нови неп…Sep 11 2019vijti.com

Величков в най-добрия случай ще трябва да изтърпи административно наказание, изземване на цялото количество от продукта, както и запориране на банковите сметки. При по-малко късмет обаче може да търка наровете в Софийския затвор. Ричард вече е наел адвокат, който го е посъветвал да сключи споразумение с прокуратурата и да признае вината си. Така би се отървал с условна присъда.
Според наш източник, Ричи пробвал да се изнесе в Германия с помощта на кобилестата красавица Розмари, с която имаше кратка афера, започнала в ефира на „ВИП Брадър“. Мацката обаче дори не вдигала телефона си на изпадналия нашенец. Тогава Величков предприел друга тактика и се свързал с роднини-помаци от родопските села, които работят като гастарбайтери в Испания. Те му обещали подслон и сега Ричи спешно търси начален капитал за емиграцията си.

Припомняме, че наскоро инструкторът от Мадан отнесе здрав пердах от двама едри мъже, които го причакали пред входа на кооперацията, в която живее в София. Той обаче не е подал оплакване за нападението в полицията, установи наша проверка.
Според източника ни Ричард е нападнат по поръчка на един от производителите на опасните хапчета за отслабване „Липовон“. Медикаментът съдържа вещество, подобно на амфетамина и е напълно забранен за продажба на територията на целия ЕС. Въпреки това обаче продукта се забърква незаконно в няколко нелегални цеха край София, а след това се продава чрез фитнес инструктори на баламурниците.
Източник: Лупа
Пребиха Ричард Величков пред дома му: Инструкторът от Мадан ял здрав пердах от двама едри мъжеРичард Величков е бил бит пред дома си преди няколко дни, научи Lupa.bg от негови бивши колеги във в…Sep 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!