Пребиха Ричард Величков пред дома му: Инструкторът от Мадан ял здрав пердах от двама едри мъже

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ричард Величков е бил бит пред дома си преди няколко дни, научи Lupa.bg от негови бивши колеги във веригата фитнеси „Пулс“. Инструкторът от Мадан е ял здрав пердах от двама едри мъже, които го причакали пред входа на кооперацията, в която живее в София. Той обаче не е подал оплакване за нападението в полицията, установи наша проверка.
Според източника ни Ричард е нападнат по поръчка на един от производителите на опасните хапчета за отслабване „Липовон“. Медикаментът съдържа вещество, подобно на амфетамина и е напълно забранен за продажба на територията на целия ЕС. Въпреки това обаче продукта се забърква незаконно в няколко нелегални цеха край София, а след това се продава чрез фитнес инструктори на баламурниците.
След уволнението на Ричард Величков, друга беля се стовари на главата на Мистър СофияСлед като стана ясно, че фитнес инструкторът Ричард Величков е бил уволнен, друга беля се стовари на…Aug 29 2019vijti.com

Най-активен в промоцията беше именно Ричард Величков, който даже си съчини легендата, че внася „Липовон“ директно от Мексико. В действителност, хапчетата-убиец са произведени у нас, а сега Прокуратурата и Агенцията по храни се опитват да стигнат до тарикатите, които печелят милиони от производството на хапчетата с наркотици.
„Най-вероятно Ричард е бил набит, за да го сплашат. Срещу него в момента се води досъдебно производство и със сигурност ще му бъде повдигнато обвинение. Той трябва да каже как се е сдобил с тези хапчета и вероятно е посочил кой ги произвежда. Може това да е причината да са го набили – да си затваря устата“, разказват колегите на Ричард в „Пулс“.

Законът предвижа затвор до 3 години за наглата търговия с фалшивите и опасни за живота на хората хапчета. Освен това, Ричард ще бъде съден, тъй като е извършвал търговка дейност, без да има регистрирана фирма и без изобщо да издава касови бележки. Той никога не е декларирал и доходи в НАП.
Както вече писахме, след като скандала гръмна, веригата „Пулс“ се разграничи от Ричард и го изгони позорно. Величков има забрана да влиза в залите за тренировка. Инструкторът, нашумял с участието си във „ВИП Брадър“, е изключил мобилния си телефон, изтрил е сайта си в интернет, и е спрял всякакви активности в социалните мрежи.

Ричи определено ще остане в историята като най-печалния риалити герой у нас. След участието си във „ВИП Брадър“ той получи унизителния прякор Супержалък зарадиэаферата с Рози Тишер.
Година по-късно сякаш хората бяха позабравили резила, но Ричи отново се прояви с изцепката: „Може да нямам висше образование, ама карам кола за 100 бона“. Репликата му провокира бившия участник в „Къртицата“ Любо Жечев да направи собствено разследване, в което разобличи парите, колите и продукта на Величков и доказа, че добавката е незаконна.
Източник: Лупа
Ще отърве ли кожата: Година затвор грози Ричард ВеличковСлед като стана ясно, че фитнес инструкторът Ричард Величков е бил уволнен, друга беля се стовари на…Aug 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!