Травестит арестуван вместо Кулагин: Ивайло Добрев – Ивон, е човекът, закопчан в Четвърто столично РПУ в събота, а не гримьорът

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известният лозенски травестит Ивайло Добрев – Ивон, е човекът, закопчан в Четвърто столично РПУ в събота, а не Валентин Кулагин, сподели самият гримьор. Истеричният риалити герой е провел собствено разследване на случая, като е споделил резултата само с близки приятели. Иначе кресливият Валентин обаче се притеснява да съобщи новината публично, защото се срамува от приликата си с долнопробния уличен транссексуал.
Веднага след като излезе новината за ареста, Кулагин побърза да публикува в инстаграм гъзарското си меню за вечеря, като се пошегува, че в пандиза явно са започнали да сервират доста качествени манджи.
Гримьорът Валентин Кулагин проговори за ареста си и отправи заканиГримьорът Валентин Кулагин, за чийто арест тези дни се изписаха доста твърдения из родните медии, ре…Oct 7 2019vijti.com

По въпроса за истинския арестуван обаче се таи като комунист на разпит пред Никола Гешев.
Въпросният Ивон, добре известен на ченгетата от Четвърто, е бил задържан за пореден път в Южния парк за проява на ексхибиционизъм. Ексцентричните му кожени дрехи, кльощавата фигура и изрусена косица наистина силно напомнят Кулагин. Който може да обмисли промяна на стайлинга, вместо да се сърди на колегите и минувачите, сбъркали го с кримигероя.

„Затворническото“ меню на Кулагин

Припомняме, че двойникът на Кулагин бе вкаран с белезници на ръцете в ареста към Четвърто РПУ в София на ул. „Крум Попов” в квартал „Лозенец”, писа Lupa.bg.
Ето и по-подробна информация:
„Около 15 часа в събота следобед патрулен автомобил на Четвърто РПУ паркира пред полицейското управление, а оттам полицаите измъкнаха почти насила Валентин Кулагин. Прихванат от двама униформени служители на реда и със силно извити ръце към гърба, оковани в белезници, гримьорът бе въдворен в ареста пред смаяните погледи на десетки минувачи и чакащи на опашка за получаване на лични документи граждани.

Какво точно се е случило с Валентин Кулагин и защо той е арестуван и е с белезници на ръцете, засега остава загадка. Опитът на Lupa.bg да научи от служителка на регистратурата в Четвърто РПУ защо е задържан устатия гримьор, удари на камък. „Нямам право да давам информация!”, каза служителката. Най-вероятно Валентин Кулагин е задържан за хулиганство и е оказал съпротива при задържането си, заради което служителите на МВР са действали по-грубо спрямо него, допуснаха очевидци на случката.
Направи впечатление, че докато Кулагин извървя пътя от патрулката до сградата на Четвърто РПУ, той събра много подигравателни коментари от хора, чакащи пред районното.“
Източник: Лупа
Арестуваха Валентин Кулагин: Отведоха го с белезници на ръцетеГримьорът Валентин Кулагин бе вкаран с белезници на ръцете в ареста към Четвърто РПУ в София на ул. …Oct 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!