Жаклин от „Пътят на честта“ живее втори живот с Драго Симеонов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-ярките актриси в „Пътят на честта“ София Маринкова живее втори живот със своята половинка журналистът Драго Симеонов, научи „Галерия“. Двамата са заедно вече повече от 3 години, но не афишират връзката си, тъй като достатъчно са се опарили с предишните си любови. Едва малцина техни приятели знаят, че емблематичният глас на „Дарик радио“ и Жаки от хитовия сериал са гаджета.
„Ще се омъжиш ли за мен“, крещи млад мъж под терасата на София Маринкова. Годината е 2012-а и никой не може да повярва, че актьорът Христо Терзиев, известен като плейбоя на Народния театър, е решил да предложи брак на Софи.
Алекс от „Пътят на честта” е най-сниманото дете актьор у нас: За какво харчи хонорарите сиКое е детето, което играе тийнейджъра Алекс в сериала „Пътят на честта” и с връзки ли е в него, се п…Oct 6 2019vijti.com

„Да не се отметне?“, предупреждава я дори самият Стефан Данаилов, в чиито клас е Маринкова.
Е, не се отмята… Само месец по-късно актрисата вече носи фамилията Терзиева, а на следващата година им се ражда син. За съжаление, бурната любов и бракът им траят едва 2 години и двамата се развеждат. Маринкова тежко приема раздялата и изпада в депресия.
От самотата я спасява нейният принц на бял кон – журналистът Драго Симеонов, който също е разделен с майката на сина си. Момчетата на Софи и Драго пък се разбират чудесно помежду си и заедно посрещат празниците.

Бившата съпруга на Симеонов – художничката Вергиния, отдавна не живее в България и е омъжена за германец. Малкият Павел редовно идва на гости при баща си, а с новата му приятелка Софи „са си на един акъл“, както се изразява самата тя. Синът на актрисата – 7-годишният Орлин, се разбира прекрасно обожава доведения си по-голям брат и всички заедно са като едно голямо семейство.
Но без брак! Не и този път, категорична е София пред свои приятели. Драго пък винаги е бил твърдо против брачната институция и се радва, че половинката му е на същото мнение.

А за да е пълна идилията, Маринкова е в много добри отношения и с бившата жена на Драго – двете редовно си пишат в мрежата, споделят си снимки и си правят комплименти.
Коренно различна по характер и съдба е героинята на Софи в „Пътят на честта“ Жаклин. Сестрата на Калоян Станков (актьора Ивайло Захариев) е един от най-колоритните образи в сериала – тя е трудновлюбчива, силна и самоуверена жена, твърдо против сериозните обвързвания. Фенове определят актьорската игра на София като блестяща и дори над нивото на звездата в сапунката – Ивайло Захариев. Апропо, паметливите знаят, че Маринкова е блестящ талант още от сериала „Женени с деца в България“, където играеше Сиси Бикова.
Източник: Хотарена
Бонка от „Пътят на честта“ мизерствала 5 годиниПрочулата се като злата свекърва от сериала „Пътя на честта“ актриса Галя Александрова в продължение…Oct 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!