Топ 6 на най-богатите ТВ водещи: Живеят досущ като холивудски звезди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Куп тв водещи, новинари и журналисти у нас живеят досущ като холивудски звезди. За мащабите ни българските тв звезди имат свръхвисок стандарт на живот, а някои от тях са вече милионери в имоти.
Един от най-скъпоплатените тв лица е водещият на „Здравей, България“ – Виктор Николаев. По думи на Бареков, Николаев се разписвал срещу около 15 000 лева на месец за по 2 часа работа в ефир дневно. В колосалната сума влизали и бонусите, които Виктор и екранната му партньорка Аделина Радева най-редовно получавали.
Виктор влага заработеното в недвижими имоти. Само в рамките на няколко години Николаев се е сдобил с три апартамента в идеалния център на София. С повече имущество от него и с още по-тлъсто възнаграждение разполага само колежката му от новините Ани Салич.
Виктор Николаев пръсна 30 пенсии за почивка в Сицилия, потопи се в лукса на ИталияВиктор Николаев за първа година изневери на любимата си Гърция и този път избра да изкара първата си…Jun 30 2019vijti.com

За заплатата на благоевградчанката от години се носят легенди, а според източници от Нова тв по последни данни месечното й възнаграждение клоняло към 18 000 лева, писа „Ретро“.
Освен два апартамента в София, къщи в Благоевград, Белград и пернишкия „Бевърли Хилс“ – село Рударци, с мъжа й имаха и лятна хасиенда на полуостров Халкидики в Гърция. След раздялата обаче Ани се отказала от едното жилище, а в сръбската вила не стъпвала, защото не била добре дошла при роднините на бившия си.
Ани си пада и по скъпите возила. Последната й придобивка е чисто нова червена лимузина на марката „Волво“, чиято базова цена стартира от 100 000 лева.
Невиждана заплата прибираше и Ани Цолова, която от миналата година не е на екран. Докато водеше сутрешния блок на Нова тв заедно с Виктор Николаев, журналистката прибираше по 12 000 на месец. Благодарение на тези пари тя успя да се сдобие с огромен палат в баровския столичен квартал „Драгалевци“, който е оценяван от експерти на 400 бона.

Заплатата на Антон Хекимян е около 15 000 лева. Макар и заможен, той си остава скромен и не разполага с имоти. Неотдавна си смени квартирата, като си купи панелка в „Бъкстон“. И кара по-стар модел „Ауди“.
Видните топрепортерки на Нова тв Миролюба Бенатова и Генка Шикерова, които останаха без работа, са едни от най-високоплатените в медията – взимали по 10 бона на месец. Генка дори въртяла и доходоносен страничен бизнес, а по имоти не отстъпвала на колегите си Виктор Николаев и Анна Цолова. Наред с това произлиза и от богата фамилия.
Източник: Марица
Николай Бареков: Слави е стар ерген пред пенсия, сервирал ми е кафеНиколай Бареков изригна във „Фейсбук“ срещу „Шоуто на Слави“, където преди дни бе обект на подигравк…Mar 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!