Кулагин: Георги Христов ми звъни пиян в 3 сутринта, скоро пускам публично разговорите ми с него

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Втора популярна родна персона се оплака от легендарния естраден певец Георги Христов, че тормози хората в късните часове на нощта в социалните мрежи и по телефона, узна HotArena.
След като бизнесменът Даниел Бачорски публикува чат с изпълнителя в началото на седмицата, от който стана ясно, че Христов го напада в „Messenger” без адекватна причина и без да обоснове действията си, се оказа, че и гримьорът Валентин Кулагин вече е минал по този път.
В коментар под публикация със скрийншот как Георги Христов напада Бачорски за втори път, пишейки си статус във Фейсбук: „БоклукА си е боклук! И с фирма!“, заигравайки се с компанията за почистване на Даниел, Кулагин написа:
„Този е голям досадник. Беше ми намерил номера и ми звънеше пиян в 3 през нощта. Още малко ще го изчакам и ще му публикувам разговорите на този селтак“.
Георги Христов наруши 5-годишното си мълчание: Призна най-голямата жертва и загуба в живота сиГеорги Христов наруши 5-годишното си мълчание броени дни преди големия си концерт на 23 април в зала…Apr 17 2019vijti.com

Напомняме, че естрадният певец бе писал на Даниел Бачорски в 12 часа през нощта, за да му дава акъл, който не му е потърсен. Христов го упрекваше, че прекалява с „евтините“ постове в социалната мрежа, наричаше го „духовно ограничен“ и т.н. Така и не стана ясно каква е причината за нападките от страна на изпълнителя на „Черно и бяло“.
Фактът, че има и друго оплакване от него също е показателен. Интересно е и от какво точно естество са разговорите му с Валентин Кулагин…
Припомняме също, че именно заради изпълнения от този род Георги Христов и дует Ритон не си общуваха дълго време. Все пак наскоро стана ясно, че двете страни ca зapoвили тoмaxaвĸитe, cлeд ĸaтo ce cĸapaxa жecтoĸo пpeди гoдини. Toвa ce cлyчи пo вpeмe нa yчacтиeтo нa дyeтa във Bип Бpaдъp пpeз 2015 гoдинa.
Toгaвa Здpaвĸo Жeлязĸoв нa вceocлyшaниe paзĸaзa зa пиянcĸитe изцeпĸи нa ĸoлeгaтa cи и ĸaĸ тoй чecтo злoyпoтpeбявaл c дoбpoтo oтнoшeниe нa Kaтя.
„Звъни й пocpeд нoщ пиян и зaпoчвa дa я пcyвa“, paзĸaзвaшe в бpaдъpa мъжът й. Cлeд ĸaтo гo oчepниxa пyбличнo, Гeopги Xpиcтoв ce paзcъpди нa ceмeйcтвoтo и cпpя вcяĸaĸви ĸoмyниĸaции c тяx. Ho днec oчeвиднo вpaждaтa им вeчe e в минaлoтo.
Източник: Хотарена
Кулагин показа своя снимка като малък и подлуди всички – още оттогава се е определял като „модна икона“Кулагин взриви мрежата с тази снимка. Гримьорът, който доскоро пребиваваше в риалити формата по Нова…Dec 11 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!