Това се казва истински мъж: Стара снимка на Христо Стоичков като млад летовник предизвика лавина от реакции

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Христо Стоичков никога не е минавал за секссимвол на българския футбол, макар да е най-успешният ни ритнитопковец за всички времена. Lupa.bg се натъкна на уникална фотография на Камата като млад летовник с повече от 25-годишна давност, която може да промени мнението ви по първия казус.
На кадъра, публикуван от потребителя Добри Добрев в групата „Последни новини“, Ицо се кипри на дюшек сред морските вълни, изтупан в оскъден черен бански. Аутфитът е заголил задните му части и прилича повече на прашки, които обаче не бяха популярни сред мъжете в началото на 90-те, така че вероятно ефектът е от накисването във водата.
Мускулетия бут на Христо Стоичков предизвика стотици коментари сред представителките на нежния пол, които се възхищават и на пищното балканско окосмение по тялото на легендата на Барселона.
„Ето това е истински мъж, а не като днешните гейчета с изскубани вежди като Благо Георгиев и Кристиано Роналдо“, твърди читателка с никнейм Сладкото_юле.
Голямата дъщеря на Христо Стоичков започна собствен бизнес: Мика се занимава с изработката на чанти, които предпазват от зли очиГолямата дъщеря на Христо Стоичков Михаела, която на 10 юли беше рожденичка, вече има ново бизнес на…Jul 20 2019vijti.com

Припомняме, че Христо Стоичков спретна вълнуваща изненада на голямата си любов Мариана по случай 50-годишния ѝ юбилей, видя „Ретро“. Камата организирал парти за рожденичката в един от най-скъпите ресторанти в Маями, където фамилията пребивава в последните години.
За всички детайли около партито футболната легенда се доверил на дъщерите си Мика и Христина. Двете момичета се нагърбили с известяването на гостите, украсата и поръчката на бутиковата торта за майка си, като най-голямата им мисия била да запазят в абсолютна тайна от нея тържеството.
Макар на празника да присъствали само най-близките до Мариана хора, а не както повелява българският обичай – всички роднини до девето коляно, тя се изтупала като за червен килим.

На вечерята г-жа Стоичкова блеснала с къса черна дизайнерска рокля, а Христо се пременил с тъмносин костюм.
Твърде официални били и всички останали гости, а най-изненадващото присъствие на партито дошло от страна на съпруга на Мика – Айки, с когото се твърдеше,
че тя се е разделила в началото на тази година.
Подаръците, които Мариана получила, Стоичкови пазят в тайна, но изненадите за нея започнали още със събуждането ѝ на 50. Тъкмо отворила очи, мъжът ѝ ѝ поднесъл торта, бутилка марково шампанско и пищен букет, а големият армаган оставил за вечерта.

Неотдавна носителят на „Златна топка“ стана жертва на брутална фалшива новина,
която гласеше, че е получил инфаркт и бере душа в болница в Америка.
Христо опроверга слуха веднага в типичния за него стил, като засне видео, на което показва как е жив и здрав и пие ракийка.
От снимките от юбилея на съпругата му също си личи,
че и двамата са в отлична форма.
Ицо и Мариана са семейство от повече от 30 години.
Източник: Лупа
Христо Стоичков с вълнуваща изненада към съпругата си по случай 50-годишния ѝ юбилейХристо Стоичков спретна вълнуваща изненада на голямата си любов Мариана по случай 50-годишния ѝ юбил…Apr 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!