Сюрея от хитовия сериал „Завинаги“ показа новия член на семейството си (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Аслъ Енвер, която стана любимка на българите с ролята си на Сюрея от хитовия сериал „Завинаги“ осинови кученце. Красавицата, която показа, че не само в лентата, но и в реалния живот има голямо сърце и обожава кучета.

Вчера, тя посети приют за бездомни животни в Турция и си тръгна с красиво черно кученце. Тя сподели избора си с почитателите си в социалната мрежа „Инстаграм“. Преди да го заведе у дома си Сюрея и новият й домашен любимец посетиха ветеринар.
Четриногото вече е при актрисата, която го показа как лакомо се храни в дома й.

Известната турска певица и актриса, позната като Сюрея от „Висше общество“, влиза в затвораВърховният съд на Турция потвърди присъдата на известната турска певица, театрална и киноактриса Зух…Aug 12 2019vijti.com

Аслъ Енвер е родена на 10 май 1984 година в Англия. До 12-годишна възраст живее в Англия. Там пее в църковен хор. Завършва гимназия по изящни изкуства, а висшето си образование получава в университета „Златният рог“ в Истанбул, специалност театър. Първата си роля в телевизията, получава в сериала Hayat Bilgisi. Получава по-голяма популярност с младежкия сериал Мечтатели (Kavak Yelleri), където изпълнява една от главните роли, тази на Мине Ергун. През 2012 година, след дълъг кастинг в търсене на актриса за главната женска роля, в сериала Suskunlar, продуцентите се спират на Аслъ и й поверяват ролята на Аху.

В паузата между първия и втория сезон на сериала, се омъжва за дългогодишния си приятел, актьора Биркан Сокуллу. През лятото на 2013 година участва в игралния филм Tamam Mıyız? на режисьора Чаан Ърмак. През 2013 участва в продуцирания от D Yapım и Kanal D сериал Тайни (Kayıp). В него тя дава живот на героинята Йозлем Албайрак. През 2014 изпълнява главната роля в сериала Наричай ме вече Хиджран (Bana Artık Hicran De). Следва роля в сериала Достатъчно е да си щастлив (Mutlu Ol Yeter). През пролетта на 2015 г. заедно с актрисата и нейна близка приятелка Долунай Сойсерт, участват в театралната постановка Personel. През лятото на 2015 участва в игралния филм Kardeşim Benim, чиято премиера е на 16 януари 2016 г.

Месец по-късно, през февруари 2016 г., стартира телевизионния сериал на продуцентска къща Endemol „Зимно слънце“ (Kış Güneşi), в който Аслъ изпълнява главната женска роля. Неин партньор е младият актьор Шюкрю Йозйълдъз.
Последната й роля в телевизията е в сериала „Завинаги“ (Istanbullu Gelin), чието излъчване започна в началото на март 2017 по телевизия Star TV. В него Аслъ си партнира с известния актьор, сценарист и режисьор Йозджан Дениз. Малко преди снимките на сериала да започнат, двамата бяха отново пред камера, а причината игралния филм „Другата страна“ (Öteki Taraf), чиято премиера се състоя по-късно същата година.

Личен живот

На 13 юли 2012 година се омъжва за актьора Биркан Сокуллу.
На 27 август 2015 година адвокатите на двойката правят изявление, в което съобщават, че двамата се развеждат.

Филмография

Кино
Година Заглавие Роля Режисьор
2002 Ayna Егемен Санаджак
2013 Добре ли сме? / Tamam Mıyız? Бесте Чаан Ърмак
2016 Братко мой / Kardeşim Benim Дерйа Мерт Байкал
2017 Другата страна / Öteki Taraf Едже Йозджан Дениз

Режимът на Сюрея от Завинаги, с който актрисата се стопи до ослепителната фигура, която има Красивата актриса от сериала „Завинаги“, Аслъ Енвер разкри пред медии на съседите , че е стопила м…Feb 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!