Съдът взе детето на Емануела: Дадоха 4-годишния Мити на татко му – милионерския син Динев, певицата ще плаща издръжка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването на родителските права върху малкия Мити на неговия баща Димитър Динев, наследник на туристическия бос от Свети влас Динко Динев, съобщи „Телеграф“.
Рядко срещаното в България решение на съд да даде родителските права на бащата, а не на майката, е постановено от съдия Елена Динева на 25 юни. Магистратът няма родствена връзка с милионерската фамилия на братя Диневи, установи проверка на Lupa.bg.
Според постановеното от магистрат Елена Динева решение, фолкпевицата Емануела е осъдена да плаща по 200 лева месечна издръжка на Димитър Динев.
Поп фолк певицата Емануела подаде жалба в полицията срещу системен тормозФен на Емануела я преследва и тормози от близо четири години. Макар че изглежда безобиден, действият…Jul 18 2019vijti.com

Майката има право да вижда сина си Мити за по-дълго време 2 пъти месечно – всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на баща му не по-късно от 17 часа в неделя. Емануела има право да прекара 1 месец през лятото с детето си, като ваканцията не трябва да съвпада с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев.

Емануела с Митко Динев и синът им Мити. Чалгаджийката се изпокара грозно с наследника на туристическия бос Динко Динев, а той успя да вземе за отглеждане детето им

Делото за правата върху сина на Емануела и наследникът на Динко Динев се точи от месеци в Софийския районен съд, след като чалга звездата се раздели с бурен скандал с милионерския наследник. Още при разлъката фолкаджийката охули с груби думи цялата милионерска фамилия Диневи и оттогава тя не е допускана да припари до тузарските хотели на семейството на Свети Влас. От своя страна Емануела подхвана нова любовна връзка – с нотариуса Мартин Николов – Елвиса.
Фолкпевицата е обжалвала решението на Софийския районен съд да й бъде отнет сина на по-горна инстанция в Софийски градски съд.
Емануела има и друг, по-голям син от друга връзка. 19-годишния Христо миналото лято бе абитуриент.

Наскоро певицата имаше и друг личен проблем. Стана ясно, че фен я преследва и тормози от близо четири години. Макар че изглежда безобиден, действията му стигат до крайности и затова тя решава да вземе сериозни мерки за сигурността си, подавайки жалба срещу него в полицията, узна HotArena.
Мъжът не само че не спирал да й пише лични съобщения, както и публични коментари под постове от различни анонимни профили в социалните мрежи, но и дръзвал да я притеснява и докато тя провежда участията си по заведенията. Опитите на приятеля й Мартин да я защити се оказват недостатъчни, тъй като преследвачът пуснал жалба срещу бизнесмена и станал още по-нагъл в нарушаването на личното пространство на певицата.
Източник: Лупа
Ще познаете ли Елена Йончева на тази снимка: Нестандартен проект я превърна от блондинка в брюнеткаРусата коса е сред запазените марки на Елена Йончева, която дори роднините й не са виждали с различн…May 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!