Ще познаете ли Елена Йончева на тази снимка: Нестандартен проект я превърна от блондинка в брюнетка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Русата коса е сред запазените марки на Елена Йончева,
която дори роднините й не са виждали с различна от стандартната за нея прическа.
Напоследък депутатката от БСП умишлено се стреми към скромен и обикновен външен вид, но докато все още е била жената до бившия премиер Сергей Станишев си е позволявала далеч по-смели експерименти.
Преди години Елена се впуснала в нестандартен проект на популярно модно списание, чиято идея била да преобрази някои от най-знаковите блондинки у нас в брюнетки, като ги накара да се замислят доколко цветът на косата ги изгражда като личности, писа „Ретро“.
Елена Йончева на път да съсипе семейството си, мъжът й постави ултиматумПоловинката на Елена Йончева няма намерение да я последва в Брюксел, архитектът я отряза. Елена Йонч…May 17 2019vijti.com

В предизвикателството се впуснали още актрисата Емануела Шкодрева,
певицата Преслава Пейчева и чалга звездата Камелия. За фотосесията стилистите нахлупили черна перука с бретон на Йончева и я облекли в рокля на точки, крещящ червен чорапогащник и червени обувки на висок ток,
вдъхновени от френския шик.
Оказало се, че на Йончева й се харесала ролята на модел и от уж скромна журналистка
тя набързо придобила характерната за моделките суетност.

Преди време Елена сподели в медиите: „Всички жени, свързани с телевизията, сме суетни. Харесвам красивите неща, харесвам и се лаская, когато съм харесвана от мъже.“ И добави интересна случка от живота си: „Веднъж в една компания един мъж започна да ме сваля, като започна с това, че много съм му приличала на Елена Йончева. Отначало помислих, че се шегува.
Казах му, че и аз работя в телевизията и той възкликна „Тогава сигурно я познаваш!“
Йончева си признава също, че е болезнено ревнива. Според запознати, именно тази ревност е причината за раздялата им със Станишев, след което той трайно се преориентира към сегашната си съпруга.

А що се отнася до вкуса й към обзавеждането на дома, Йонева споделя още, че обича еклектиката в домашната обстановка, дървото, тежките мебели и мрази стъклото и позлатата.
Източник: Хотарена
Елена Йончева крие вълнуваща любовна авантюра с френски операторЛюбовната биография на Елена Йончева е наситена със скандални връзки. Заради публичността на връзкат…May 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!