Стефан на Гала се похвали с голям улов, хванал мощен звяр

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стефан на Гала се похвали с голям улов.
Той обича да разпуска с различни неща, а едно от тях е риболова. Няколко пъти бизнесменът води със себе си и Гала. Блондинката обаче няма късмета на половинката си и често не хваща нищо. Но за сметка на това Стефан пълни чантата с прясна рибка, която след това с Гала пържат и сладко-сладко хапват, пише „България Днес“.
Също така Стефан се показа напоследък и доста предприемчив. Той започна да печели и от реклами в интернет. Той промотира продукти за отслабване и полова мощ, които ежедневно хвали на последователите си в социалната мрежа.
Помните ли пощальона Пейо на Гала: След 19 години брак той взе окончателно решениеПощальонът Пейо, който нашумя преди години в предаването „Имаш поща“ обяви, че се е развел със съпру…Jun 11 2019vijti.com

Според запознати Стефан е прибрал няколко хилядарки, за да рекламира уж чудедейните хранителни добавки. Мъжът на Гала твърди, че те повишават нивата на тестостерона, увеличават либидото, възстановяват мускулите и изгарят мазнините.
След края на „ВИП Брадър” Стефан се е посветил най-вече на пчеларския си бизнес.
Николов твърди, че е много доволен от участието си в риалити формата, защото по думите му не се поддал на провокации и успял да защити принципите си. Популярността му нараснала двойно, хората по улиците го разпознавали, а различни фирми го търсели с цел реклама.
Припомняме също, че като малък любимият на Гала е живял две години в Албания и по-точно в столицата Тирана.

Престоят в чужбина се наложил, тъй като малкият Николов не искал да ходи на градина, а родителите му трябвало да работят. Затова го изпратили в Албания при баба му и дядо му, който работил там по дипломатическа линия, твърди в. „Галерия“.
Той всъщност е един от най-важните хора в живота на днешния бизнесмен и е човекът, който го е запалил по лова. И досега съквартирантът намира време за хобито си, а най-големият му трофей е елен лопатар. Дядо му така и не успява да го види като ловец, тъй като умира през 1997 г.

Първоначално Стефан е навлязъл в търговията, продавайки мобилни телефони, въртял е покер организация, а преди 8 години с негов приятел създават първия сайт за електромобили. Имат и собствен хардуерен продукт – българска зарядна станция, произведена изцяло от тях. Най-голямата тръпка на Стефан обаче са пчелите. Основният му бизнес е производство и търговия на пчелен мед. Има цели 800 кошера, а целта му е до 5 години да ги направи 3000.
Източник: хотарена
Гала се показа с майка си: Приличат си като две капки водаВодещата на „На кафе” се снима с майка си, Гала е пълно нейно копие Гала се похвали със снимка на ро…Jun 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!