Стефан Данаилов си пусна коса заради Аня Пенчева, от няколко седмици е с променен имидж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стефан Данаилов от няколко седмици е с променен имидж. Големият актьор си е пуснал дълга коса заради постановката „Актрисата“, в която си партнира с Аня Пенчева. Представлението вече имаше своята премиера пред публиката в Димитровград, а някои от следващите спирки са Пловдив, Ямбол, Варна и Петрич.
Голямата премиера пред софийската публика ще бъде на 1 юни в Народния театър.
Освен с нова прическа Ламбо шокира публиката и с появата си на сцената в инвалидна количка. Още по време на репетициите на пиесата, на която е и постановчик, той усетил, че краката не го държат, но не искал да разочарова почитателите си.
Стефан Данаилов е на кръстопът – това ли е краят за великия актьорСтефан Данаилов е с влошено здраве, но не отказва да работи. Големият актьор е рухнал на инвалидна к…May 14 2019vijti.com

Затова Ламбо вмъкнал нов малък детайл в сценария – застаряващият годеник, когото играе, да бъде инвалид. Въпреки че имал проблеми с краката, цялостната здравна картина на Данаилов била добра.
Преди 2 г. той обяви, че слиза от сцената за неопределено време, а причината бяха именно заболяванията му. Още тогава Мастера направи уточнение, че оттеглянето му е окончателно. И преди това Ламбо не бе играл пред публика с години заради тежката онкологична диагноза, която успя да пребори. През 2014 г. излезе на сцената на Народния театър в спектакъла на Леон Даниел „Пигмалион“ в памет на наскоро починалата си съпруга Мария. Това било нейното любимо представление. После Данаилов започна да се появява все по-рядко в театъра, тъй като имунитетът му непрекъснато отслабвал и ставало опасно да е сред много хора.

Въпреки това миналото лято майор Деянов направи турне в България и чужбина, за да представи своята биографична книга, а сега до юли месец отново ще обикаля страната и с „Актрисата“. През август най-вероятно щял да почива във вилата си в Царево. Миналата година също бе там, но в компанията на своята сестра Росица, която се спомина през септември 2018-а.
Наскоро актьорът проговори пред медиите за сина си Данаил след дългогодишно мълчание и отказ да разкрива подробности за личния им живот.
„Никога не съм отказвал да му дам името си и винаги съм помагал. Тази история в риалити предаванията беше убийствен, много тежък момент за мен и Мария“, с горчивина разказва Ламбо по повод ударите, които понесе след участието на Владимир и майка му Ирен Кривошиева във „ВИП Брадър“ преди няколко години.
Източник: Ретро
Стефан Данаилов с влошено здраве, репетира в инвалидна количкаЛамбо с влошено здраве, репетира в инвалидна количка, премиерата на „Актрисата” виси на косъм Стефан…May 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!